);

BOR: DO KRAJA OVE NEDELJE NOVI DIREKTORI JAVNIH PREDUZEĆA

Bor, 19. januar

Autor: M.C.

Zivorad Petrovic 2Sa 21. januarom završava se konkurs za direktore javnih preduzeća u Opštini Bor, a već za dan, dva, biće postvaljeni novi čelnici za Toplanu, Vodovod, Stambeno, Zoološki vrt, Borski turistički centar, Komunalno, Direkciju za izgradnju i ŠRIF (RTV Bor).
-Nisam zadovoljan radom direktora u javnim preduzećima, a ni opštinskom upravom. Mnoge navike moraju da se promene. Bićete iznenađeni. Čim se konkurs završi komisija će, već sutradan, odlučiti ko su novi rukovodioci. Moramo se posvetiti radu i odgovornosti više nego ikada ranije, jer nemamo drugog izlaza – rekao je Živorad Petrović, predsednik Opštine Bor na poslednjoj konferenciji za novinere pre neki dan.
U opštinskoj upravi rad i red se polako uspostavljaju. Promenjen je načelnik Odeljenja za privredne i društvene delatnosti i to je smao početak velikog posla.
-Od sada ćemo jedanput mesečno primati građane na razgovor kako bi bili efikasnije.Uočeni su identični problemi: u 90, 95 odsto slučajeva građani mole za zaposlenje, potom se žale na socijalne probleme i razne loklane i državne službe. Moramo shvati da isključivo radimo u intersu građana i ko god se ne bude profesionalno i odgovorno ponašao moraće da se suoči sa posledicama – naglasio je Petrović.
Da bi javnost bila što kvalitetnije upoznata sa radom rukovodstva i opštinskih službi novinari će jedanput nedeljeno razgovarati sa najužim rukovodstvom opštine.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !