);
Breaking News

OKK Šabac – ŽKK BOR 71:48

22.januar.Šabac,Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

1 Ženska liga Srbije 15.kolo : OKK ŠABAC – ŽKK BOR 71:48 (16:14, 19:5, 19:10; 17:19)

Šabac, Sala Šabačke Gimnazije. Gledalaca 100,
Delegat: Baošić Đorđe (Beograd), Sudije: Pavlica Slobodan, Vučić Predrag, Svrkota Nikola (Beograd)
Igrač utakmice : Olga Stepanović (OKK Šabac) – indeks 24

OKK ŠABAC: Vuković 8, Ćosić 8, Stepanović 26, Adamović, Velisavljević 7, Zolotić 6, Maletić 2, Jelić 1, T.Jokić 4, D.Jokić, Ćirić 9. Trener: Simić DuškoŽKK BOR: Vučković 6, Stamenković, Jozić 8, Petrović 15, Popović 4, Sulejman, Radić 15, Piljević, Golubović, Filipović, Krstić, Milićević.Treneri: Dušan Nakić, Alen Tošić

Košarkašice Šapca revanširale su se Borankama za poraz u prvom delu sezone. U ovoj utakmici gošće iz Bora bile su ravnopravne samo u prvoj i četvrtoj deonici utakmice. Odlučujuću prednost domaće su ostvarile u drugoj četvrtini u kojoj je Bor postigao samo pet poena što je viđeno već u nekoliko utakmica ove ekipe. Šabac je pobedu ostvario zahvaljujući pre svega odličnoj Olgi Stepanović koja je postigla 26 poena (6/9 za 2 i 4/8 za tri poena) uz 8 skokova. Domaće su bile bolje i u skoku zabeleživši ukupno 13 skokova više od Bora. Gostujuća ekipa uspela je u poslednjoj četvrtini da smanji prednost zonskim presingom i da na nekih četiri minuta pre kraja dođe na samo 13 poena razlike, ali tada su usledile tri vezane greške koje je Šabac iskoristio i utakmicu završio sa ubedljivom razlikom.

Borske košarkašice su pauzu na putu ka Šapcu provele u Beogradu gde im je u svom ugostiteljskom objektu „Vetigo“ domaćin na ručku bio Borski preduzetnik Aleksandar Mišić „Frenki“.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !