);

Ekipa Sportskog Centra Bor osvojila memorijalni turnir „Igrajmo za 16“

14.mart.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Ekipa Sportskog centra Bor je osvojila tradicionalni memorijalni turnir „Igrajmo za 16“ i tako stekla pravo da brani Boje svog grada na završnom turniru u Beogradu sa još sedam pobedničkih ekipa u takmičenju gradova. Sportski centar je juče u finalu turnira golovima Marka Terzića savladao ekipu RTB Bor, rezultatom 2:0. Marko Terzić je ujedno proglašen i za najboljeg igrača turnira.

U polufinalnim utakmicama viđena je velika i neizvesna borba. U oba meča pobednik je odlučen tek posle izvođenja penala, pošto je u regularnom toku rezultat bio nerešen.

POLUFINALE:

Sportski centar Bor – Policijska uprava Bor 0:0 – penalima 3:1
RTS – RTB Bor 1:1 (0:1) – penalima 2:3

U pauzi između polufinalnih i finalne utakmice odigrana je revijalna utakmicau kategoriji „cicibana“ između FK Šarbanovca i FK Rudara. Mali fudbaleri iz Šarbanovca savladali su svoje vršnjake iz Rudara sa 1:0 golom u samoj završnici utakmice.

U finalu : Sportski centar Bor – RTB Bor 2:0 (1:0) Strelac : Marko Terzić koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.
Ekipa Sportskog centra nastupala je u sastavu: Srđan Anđelković, Dejan Mašić, Marko Cokić, Davor Čaurević, Nino Stojanovski, Dalibor Stanojević (kapiten), Miloš Stanojević, Nikola Krstić i Marko Terzić.

Utakmice su sudili: Nikola Knežević i Nemanja Vučković

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !