Rukometaši Bora osvojili bod protiv Jastrebca

23.mart.Bor

Tekst i foto:S.Ranđelović

ORK BOR – RK Jastrebac 29:29 (12:14)

Ustanova sportski centar Bor. Gledalaca 250, Delegat : Zdravković Goran, Sudije: Radojičić Miloš i Ljubenović Nikola. Isključenja Bor 18  min. Jastrebac 18 min. Sedmerci : Bor 12(10), Jastrebac 7(7)

Bor: Jović, Nikolić.M, Pavlović 5, Barbulović, Mitrović, Petrović 4, Kostić, Nikolić.V, Kastratović 4, Andrijević 10, Mijalković 4, Stojiljković, Vladić 1, Begović, Piljević, Nikolić.M 1. Treneri: Đorđević Dragan i Petrović Bojan.
Jastrebac: Jovanović 7, Pavlović 1, Cvetković, Janković 3, Petrović 3, Knežević, Tomić 1, Petrović, Ćurčić, Anđelković, Jovanović, Đokić 3, Hadžić 11. Treneri: Saša Miletić i Dragan Nikolić.

Rukometaši Bora osvojili su bod protiv iskusne ekipe Jastrebca iz Blaca, koja je u ovom meču važila za favorita. Borani su do boda došli izuzetno borbenom igrom koja je u završnici mogla da im donese i oba boda da je kapiten Andrijević iskoristio sedmerac na 30 sekundi pre kraja. Na žalost iako je ovaj igrač postigao 10 golova iz sedmeraca na ovoj utakmici od kojih su neki bili veoma atraktivni, u ovom poslednjem, golman gostiju bio je uspešniji i tako je spasao bod svojoj ekipi. Inače gosti su od samog početka imali prednost koja je u pojedinim trenutcima iznosila i po četiri gola razlike. Kako je utakmica odmicala borski rukometaši su bili sve sigurniji i u samoj završnici kada su igrači iz Blaca već izgubili snagu uspeli su da preokrenu rezultat i osvoje važan bod u borbi za opstanak u ligi.

 

Share

Ostavite odgovor