);

Praznik fudbala u Boru – Crvenu Zvezdu gledalo više od 3500 ljudi

31.mart.Bor

Tekst i foto : S.Ranđelović

Borani su juče još jednom dokazali koliko vole sport i koliko su željni da vide najbolje sportske ekipe u Srbiji. Po prohladnom i kišovitom vremenu na gradskom stadionu u Boru okupilo se više od 3500 gledalaca, koji su napravili sjajnu atmosferu kakva i dolikuje kada u jednom gradu gostuje šampion države. Gosti su se navijačima odužili dobrom igrom i lepim golovima. Utakmica je odigrana na vlažnom, ali odlično pripremljenom terenu, a Crvena Zvezda koja je nastupila u veoma jakom sastavu (nedostajali su samo igrači koji su imali obaveze u mlađim reprezentativnim selekcijama: Rajković, Ristić, Jović, Savićević i povređeni Luković) opravdala je ulogu favorita i pobedila borskog srpskoligaša sa 4:0. Borani su takođe odigrali dobro, ali i pomalo rezervisano jer ih već u sredu očekuje važan prvenstveni meč na domaćem terenu protiv Đerdapa iz Kladova. Najbolji utisak ostavio je Petar Orlandić koji je postigao sva četiri gola, uspešno iskorisrivši odlična proigravanja Anđelkovića, Lazovića i Saše Stojanovića. Zvezda je imala priliku da postigne i peti pogodak, ali je Mamadu Mbođ promašio drugi jedanaesterac koji je sudija Denis Trailović dosudio za gostujuću ekipu (prvi je uspešno realizovao Orlandić). Najbolji igrač utakmice Petar Orlandić bio je posle utakmice veoma zadovoljan svojim nastupom istakavši u razgovoru sa novinarima da je za njega svaki gol i svaki nastup u dresu Crvene Zvezde veoma važan i da će se truditi da maksimalno iskoristi svaku šansu koju mu ukaže trener Lalatović.

OFK BOR: Trailović, Janković, Nikolić, Cokić, Stamenković, Stanojević, M.Terzić, Krstić, Čaurević, Mašić, S.Jovanović. Igrali su još i : Nešović, Živanović, I.Terzić, Stojanovski, Đoševski, Marković, Mladenović, Lazarević, N.Jovanović, Stanković, Čovrtanović.
CRVENA ZVEZDA : Kahriman, S.Stojanović, Lazović, Mbođ, Đorđević, M.Cvetković, Bosančić, Katai, Anđelković, Gavrić, Orlandić. Nastupili su i: Trkulja, N.Cvetković, Lazić, Tufegdžić, Bjeličić, M.Mijailović, Jovanović.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !