);

Rukometaši savladali HEBU iz Bujanovca 32:26

6.april.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Prva liga – Istok : 16.kolo: ORK BOR – RK BSK – HEBA 32:26 (17:10)

USC BOR ; Gledalaca oko 300; Sudije: Stanković i Stefanović; Delegat: Petrović Jovica.
Isključenja: Bor 18.min.; Heba: 20.min.; Sedmerci: Bor: 9(8); Heba: 9(4);

BOR: Nikolić.Mi. 5, Pavlović 2, Barbulović 1, Mirković, Petrović, Dragojević, Martinović 3, Kastratović 4, Andrijević 10, Mijalković 4, Stoiljković, Vladić 3, Kostić, Gavrilović, Nikolić.M. Treneri: Đorđević Dragan i Petrović Bojan.
BSK – HEBA : Tašković.U, Stojanović 2, Nikić, Nojković 1, Dabetić 10, Tašković.G, Dodić, Tomić, Itić 2, Milanović 1, Veljković 5, Ilić 5. Treneri: Dobardžijev Ivan, Tašković Goran.

Druga pobeda Bora u nastavku sezone (uz jedan remi) vratila je nadu borskim ljubiteljima rukometa da ova ekipa posle lošeg prvog dela, ipak može da izbori opstanak u prvoligaškoj konkurenciji. Pobeda je ostvarena protiv iskusne ekipe iz Bujanovca zahvaljujući velikoj borbenosti Borana. Bilo je puno grešaka na obe strane. Igralo se veoma oštro, sa puno isključenja, ali čini se da je tome po malo doprineo i sudijski par svojim kriterijumom i greškama koje su ponekad unosile dodatnu nervozu kod oba protivnika. U svakom slučaju Bor je bio daleko bolji u prvom poluvremenu, kada je stekao nedostižnu prednost od sedam golova. U drugom delu iskusni gosti su bili ravnopravan protivnik ali borski igrači nisu dozvolili da dođe do preokreta i zabeležili su sigurnu pobedu od 32:26, koja im daje ozbiljne šanse da u preostalih šest kola izbore opstanak u ligi. U sledećem kolu ekipa Bora gostuje u Leskovcu protiv trećeplasirane Dubočice 54.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !