Pritvor za nasilnike

Бор, 02. мај 2015. године

logo policija

С А О П Ш Т Е Њ Е

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору јуче су ухапсили М.Т. (1990) и С.Ћ. (1990) обојица из Бора, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање у стицају са кривичним делом спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

Они се терете да су јуче у касним поподневним сатима на подручју Борског језера напали тридесетрогодишњег мушкарца који је управљао путничким возилом. Један од осумњичених оштећеном је задао ударац затвореном шаком у пределу лица, да би му потом обојица ударцима рукама и ногама по возилу исто знатно оштетили. Брзом интервенцијом полицијских службеника осумњичени су спречени у даљем вршењу кривичног дела. Приликом интервенције полицијских службеника осумњичени су пружали активан отпор и покушали су бекство.

М.Т. и С.Ћ. су, уз кривичну пријаву, у законском року спроведени Основном јавном тужилаштву у Бору, које је након саслушања осумњичених предложило одређивање притвора. Судија за предходни поступак осумњиченима је одредио притвор у трајању од 30 дана.

Share

Ostavite odgovor