Međunarodni košarkaški kamp „KASTA“

5.maj.Bor

prva2015Košarkaški kamp „Kasta“ počeo je sa radom davne 1998.godine. Osnivači ovog kampa imali su san da postanu veliki i taj san je ostvaren. Izuzetni uslovi za rad, veliki broj kvalitetnih košarkaških trenera, kao i odlična organizacija učinili su da ovaj kamp postane poznat i priznat u celom svetu.
Slogan „ Sa košarkom do zvezda“ postao je sinonim za kvalitetno usavršavanje mladih košarkaša iz velikog broja evropskih zemalja.

 

Rad kampa je probudio veliko interesovanje učesnika, ali i stručne košarkaške javnosti zbog niza originalnih metodoloških rešenja i veoma pažljivo izabranih trenera koji ih sprovode.
Na osnovu stručnih i organizacionih kvaliteta kampa, kao i uspešno završenih akcija, a na osnovu propisanih kriterijuma i standarda, KASTA je i ove godine dobila znak kvaliteta koji dodeljuje KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE.
Na KASTI se ne radi samo na učenju i usavršavanju mladih košarkaša, već se u okviru aktivnosti kampa svakodnevno od strane stručnog rukovodioca sprovodi obuka i usavršavanje svih trenera.
Treninzi su odmereni i usklađeni sa košarkaškim znanjem i uzrastom samih polaznika. Trenira se dva puta dnevno na četiri otvorena terena i sportskoj hali propisanih dimenzija koji su smešteni uz sam hotel.
Promoteri kampa bili su mnogi poznati košarkaši i košarkašice, koji se svake godine druže, slikaju i dele autograme mladim učesnicima i otkrivju im tajne košarkaške igre.
Posebna pažnja se polaže i na upoznavanje sa pravilima košarkaške igre, kako mladih igrača, tako i trenera. Predavanja drže naše najpoznatije međunarodne sudije.
Smeštaj i ishrana za sve učesnike kampa obezbeđen je u hotelu NEDA koji se nalazi na obroncima planine Rudnik (1060 metara). Ovaj objekat nudi veoma povoljne uslove koji pre svega podrazumevaju izuzetnu ljubaznost i želju svih zaposlenih da gostima pruže sve ono što je neophodno sportistima za besprekorno obavljanje trenažnog procesa.
Sobe su izuzetno kvalitetne sa TV-om i kupatilom.
Ishrana se obavlja na bazi švedskog stola za sva tri obroka.
Pored toga učesnicima je na raspolaganju i kongresna sala, sala za sastanke trenera, salon zabave sa fliperima i video igrama, mogućnost korišćenja interneta, zatvoreni bazen, teretana, sauna, đakuzi, solarijum i salon za masažu.
Obezbeđen je lekarski nadzor nad kamperima 24 časa dnevno.
Za sve učesnike kampa obezbeđena je ekskluzivna sportska oprema. Svakodnevna takmičenja služe da se najbolji učesnici posebno nagrade vrednim poklonima.
Cena smeštaja na bazi punog pansiona iznosi 27.500,00 dinara. Organizator nudi plaćanje na više mesečnih rata do marta 2016.godine. Usluge plaćanja se mogu izvršiti virmanski, čekovima građana i gotovinski.
I ove godine kamp se organizuje u 6 smena:
Prva smena od 25.jun (ručak) do 05.jul (doručak)
Druga smena od 06.jun (ručak) do 16.jul (doručak)
Treća smena od 17.jul (ručak) do 27.jul (doručak)
Četvrta smena od 28.jul (ručak) do 07.avgust (doručak)
Peta smena od 08.avgust (ručak) do 18.avgust (doručak)
Šesta smena od 19.avgust (ručak) do 29.avgust (doručak)
Organizatori nude i uslugu organizovanja klupskih priprema.

Informacije i prijavljivanje dece za učešće na KASTI možete dobiti na zvaničnom sajtu www.kasta.rs , ili putem telefona
+381 11 323 32 32, GSM: +381 63 339 746
E-mail: kastabeograd@gmail.com
u Ženskom košarkaškom klubu Bor (za devojčice) kod trenera Tamare Spasić i
u MEDIJA CENTRU Bor na telefon 422-386.

Share

Ostavite odgovor