);

Sanda Rašković Ivić: OSTAJEMO OPOZICIJA, OSTAJEMO VERNI RUSIJI!

11.maj.Bor

dss2 dss3Uprkos opstrukciji predsednika Izvršnog odbora DSS-a koji se očigledno približio aktuelnoj vlasti, ostajemo u opoziciji jer drugog izbora nemamo. Rejting i nije tako loš, 4,8 odsto, s tim što ćemo tek pridobijati pristalice. Naš cilj je snažna Srbija u svim oblastima, najtešnja saradnja sa Rusijom i stvaranje patriotskog bloka. Do sada je patriotska opcija organizovana u sedam grradova, predstoji aktivnost u celoj zemlji. Aposlutno smo prtotiv “Beograda na vodi” koji će plaćati cela Srbija i koji nije dobio saglasnost struke. Hoćemo kvalitetniju vlast, brže reforme, medijske slobode i obazriviji pristup prema Evropskoj uniji – naglasila je Sanda Rašković Ivić na sinoćnom sastanku u Opštinskom odboru DSS Bor.
Ona je podsetila na neophodnost čvrstih ekonomskih, političkih i kulturnih veza sa Ruskom federcijom, jer “Brisel i Vašington nikad nas neće razumeti, ni podržati za razliku od velike Rusije koja je i kroz istoriju bila i ostala istinski prijatelj”.
-Nedavno sam govorila u ruskoj Dumi iako je iz Srbije pokušano da se ospori moj nastup. Srećom, nisu uspeli.To je i ralog više da ne odustajemo od naše temljne politike vezivanja za Rusiju koja je i garant našeg opstanka na balkanskoj vetrometini. Ponovni nemiri na Balkanu su proizvod Zapada i Amerike i to je svakome jasno, oni podstiču stvaranje velike Albanije. Nikad Albanci, bilo odakle su, ne bi smeli da krenu u takav pohod, pa ni na Kosovo i Metaohiju, da nije bilo tih i takvih sponzora. Vreme će još više pokazati koliko smo u pravu – podsetila je Rašković Ivić koja je potom, od 20 sati, nastupila i na protestu u Zaječaru.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !