Završena Gradska liga u košarci za 2015.

11.maj.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

U takmičenju Gradske košarkaške lige, koju je i ove godine organizovao košarki savez opštine Bor, učestvovalo je 24 ekipe koje su bile podeljene u pet kategorija (pioniri, pionirke, mlađi pioniri, mlađe pionirke i mini basket). Kroz ovo takmičenje ove sezone bilo je angažovano oko 220 mladih igrača i igračica. Na kraju su najboljim ekipama i pojedincima uručene prigodne nagrade u vidu pehara i diploma, a najbolje ekipe su dobile i majice gradske lige.

U kategoriji Pionira najbolja je bila ekipa GABI JEANS, drugo mesto osvojila je ekipa DREAM TEAM, dok je treće mesto pripalo ekipi UPS. Najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je Kolar Aleksa iz ekipe Gabi Jeans.
Kod mlađih pionira ekipa DEJA VU je osvojila prvo mesto, drugoplasirana je ekipa FILETI, a treće mesto je zauzela MODA STIL. Najbolji igrač je Marković Vladimir (DEJA VU).
U MINI BASKETU ekipa VLAŠKE PALAČINKE je prva, BOR 2 je drugi a BOR1 treći. Najbolji igrač je Vešković Mihajlo iz tima Vlaške palačinke.
U konkurenciji Pionirki pobednik je RESTORAN BREST, druga je ekipa MARA I DRUŽINA, a treća IVANA and COMPANY. Najbolja igračica u konkurenciji pionirki je Đurić Anja iz ekipe Restoran Brest.
U takmičenju mlađih pionirki trijumfovale su BASKETAŠICE, drugo mesto osvojile su LUDE MALE KOŠARKAŠICE, a ekipa TAMARA je bila treća. Najbolja igračica je Jonović Jovana iz ekipe Basketašice.

Share

Ostavite odgovor