);
Breaking News

Partizan: Dres sa brojem 92 boraninu Nikoli Trujiću

Bor, 05.06.2015.

Nikola Trujić (14.4.1992. 182 cm, 76 kg), dete Partizanove škole, koji je među crno-bele stigao iz FK Bor još februara 2005. godine, danas je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima, posle čega je promovisan i pred poslenicima medija.

Nikola je iz trećeg puta uspeo da se domogne dresa prvog tima Partizana, pošto je prethodna dva puta bio na pozajmicana u Teleoptiku, potom Smederevu i Izraelu, da bi 2013. otišao u Napredak, najpre na pozajmicu, a potom su Kruševljani otkupili njegov ugovor.

Trujić preferira mesto levog krila, mada igra i po desnoj strani, kao i u špicu, a odlikuje ga izuzetna brzina i hitrina. Zadužio je dres sa brojem 92, saglasno svom godištu.z Nikolu na promociji je zborio i šef struke crno-belih Zoran Milinković.

„Jako mi je drago da se vraćam u klub u kom sam proveo detinjstvo. Drago mi je što ću dobiti šansu da pokažem svoj potencijal. Nadam se da ću biti pravo pojačanje i da ću pomoći Partizanu kako u Evropi tako i u domaćem šampionatu“, rekao je Trujić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !