Izabrano novo rukovodstvo ŽKK BOR

3.jul.Bor

Žzkk bor logo tamna1enski košarkaški klub Bor održao je Vanrednu izbornu skupštinu kluba, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo čiji zadatak će biti prevashodno da obezbedi finansijsku i organizacionu stabilizaciju jedine borske prvoligaške ekipe.
Dosadašnji predsednik Kluba Dragan Žikić razrešen je dužnosti zbog neaktivnosti od marta 2014.godine. Generalni sekretar Milan Ristić podneo je ostavku, a zamenjeno je i nekoliko neaktivnih članova Upravnog odbora i Skupštine Kluba.
Za novog predsednika izabran je Dušan Kurić, dužnost Generalnog sekretara obavljaće Slobodan Ranđelović, a članovi Upravnog odbora biće i Dušan Nakić, Dragan Petković, Zoran Stojić, Jovica Krstić i Dragan Cvetković. Predsednik Skupštine Kluba ostaje Slobodan Knežević.

Na sednici je usvojen i izveštaj o radu i finansijski izveštaj za 2014.godinu sa dopunom dugovanja kluba. Plan rada za narednu sezonu usvojen je u skladu sa trenutnom situacijom, prema kojoj će ŽKK BOR sledeće sezone igrati u Drugoj ligi jug, iako se prema najavama očekuje da KSS donese odluku o reorganizaciji takmičenja po kojoj postoji mogućnost da Bor ostane prvoligaš.
Doneta je odluka da se po dobijanju zvaničnog obaveštenja od strane organa KSS o statusu Kluba, sazove nova sednica Skupštine na kojoj će biti doneta odluka o učešću seniorske ekipe u ligaškom takmičenju i usvojen novi plan rada i finansijski plan u skladu sa donetom odlukom. zkk bor plakat1

Share

Ostavite odgovor