);
Breaking News

Fudbaleri Bora i dalje bez pobede

21.septembar.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Srpska liga – istok 6.kolo: OFK BOR – FK TABANE 1970 (Jagodina) 1:3 (1:1)

Stadion OFK Bor; Gledalaca 200; Sudije: Milan Rašić (Zaječar); Željko Stoilkov (Aleksinac); Goran Stojanović (Aleksinac); Delegat: Aleksandar Komadinić (Niš); Strelci : Nikolić u 29.min. za Bor; Jovanović u 23.min., Cvetković u 67.min., i Milošević u 70.min. za Tabane. Žuti kartoni: Čaurević, Cokić, Mladenović (Bor); Mijatović (Tabane);

OFK BOR: Trailović, Marković, Kolarević, Cokić, Radovanović, Stamenković, Stanković (Aleksić od 68.min.), Đoševski, Mladenović, Čaurević, Nikolić.
TABANE 1970: Stamenković, Milosavljević, Mijatović, Ristić.Sl., Mirkailo, Urošević, Milošević (Životić od 79.min.), Cvetković (Martinović od 87.min.), Stojanović, Jovanović (Janković od 68.min.), Ristić. Sr.

OFK Bor je doživeo i drugi uzastopni poraz na svom terenu i sada se sa samo jednim osvojenim bodom nalazi na poslednjem mestu srpskoligaške tabele. Gosti iz Jagodine, zasluženo su iz Bora odneli sva tri boda, ali podmlađeni sastav domaće ekipe nije razočarao igrom. Da je bilo malo sreće i da su borski igrači iskoristili šanse kod rezultata 1:1, ishod ove utakmice bi verovatno bio drugačiji. Realizacija je i dalje najveći problem u ekipi trenera Bešinića i ukoliko se Bor ne pojača nekim kvalitetnijim napadačima biće veoma teško izboriti opstanak u ovom rangu takmičenja.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !