);

AgroINFO: Agrobiznis konferencija

Bor, 10.11.2011. AGRO INFO; Projekat podržan od strane SO Bor 

III MEDJUNARODNA NAUCNA AGROBIZNIS KONFERENCIJA
MAK 2016
,, ZAPADNI BALKAN I EVROPA”

SRBIJA,KOPAONIK,Kongresna Dvorana,Family Hotel Angella
29.-30.januar 2016.godine

BUDITE NA VRHU

Pozivamo Vas da uzmete učešće na III MEDJUNARODNOJ NAUCNOJ AGROBIZNIS KONFERENCIJI ,,ZAPADNI BALKAN I EVROPA – MAK 2016” Konferencija se odrzava na KOPAONIKU u Kongresnoj dvorani, Family Hotel “Angella”, 29.-30.januara 2016.godine.
Ciljevi konferencije su predstavljanje, predlaganje i pružanje podrške kako bi se proces uključenja zemalja zapadnog Balkana u EU odvijao bez poteškoća,a tranzicioni procesi doveli do finala! Posebno bi se predstavili savremeni trendovi i standardi u oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja i turizma u EU kao i njihove implikacije na razvoj poljoprivrednog sektora, ruralnih podrucja i turizma u Srbiji i zemljama zapadnog Balkana.
Zemlje zapadnog Balkana imaju potencijal da trzistu ponude konkretan proizvod sa autenticnim iskustvom,utemeljenom na lokalnom identitetu turisticke destinacije.
Identifikacijom i iskoriscavanjem korporativnih prednosti,region se moze pozicionirati kao unikatna turisticka destinacija,sto podrazumeva intezivniju saradnju turistickih privreda drzava regiona.

TEMATSKA PODRUČJA KONFERENCIJE:

Razvoj poljoprivrede i njen uticaj na drustveni proizvod
Privredni i ekonomski aspekti turizma Zapadnog Balkana
EU i novi trendovi u turizmu
Pristupni fondovi EU(IPARD II 2014-2020)
Odrzivi turizam,
Zena u agrobiznisu i mladi u biznisu
Turizam u funkciji privrednog razvoja,
Srbija i zemlje Zapadnog Balkana u turizmu,
Putevi kulture i narativno brendiranje,

Problemi zaposlenosti i nacin njihovog resavanja
Ekoloski problemi i zastitita okoline,
Pravni i ekonomski aspekti razvoja preduzetnistva,
Uloga medija u integracionim procesima,
Bezbednost i zdravlje na radu
Edukacija i sertifikacija
IT sektor u biznisu
Dogadjaj organizuju Opstina RASKA, Etno Centar GEGULA iz Kraljeva,SACEN-medjunarodni centar za razvoj i unapredjenje turizma i ugostiteljstva iz Beograda,Udruzenje privatnih posodavaca Republike Srpske,AGROPRESS-udruzenje novinara za poljoprivredu iz Beograda i Agencija za izdavanje novina BERCEK&BERCEK iz Novog Sada
a pod generalnim pokroviteljstvom:
MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE RS,
,MK MOUNTAIN RESORT, GRAND HOTEL&SPA, FAMILY HOTEL ANGELLA, APARTMENTS KONACI KOPAONIK,NIKOM AUTA(FIAT,JEEP,ALFA ROMEO,LANCIA), GENERALI OSIGURANJA
i pokrovitelja Privredne komore Srbije,Regionalne privredne komore Beograd,grada Kraljeva, opstina Vrnjacke Banje, Brusa i Bogatica i kompanije VIKOM Republika Srpska
Na skupu ucestvuje oko 500 najznacajnijih predstavnika preradjivacke industrije, poljoprivrednih proizvodjaca, udruzenja poljoprivrednika, zadruga, turistickih organizacija, agencija i radnika, kompanija, lokalnih samouprava, nevladinih i medjunarodnih organizacija i medija.

Na III Medjunarodnoj Agrobiznis konferenciji-MAK 2016 prisustvovace i diskutovati privrednici,poljoprivrednici,naucni i turisticki radnici, predstavnici resornih ministarstava, diplomatskog kora, kao i predstavnici EU i svetski priznati strucnjaci iz oblasti agrara, turizma, ekonomije, finansija i prava.
(Direktno iz Berlina sa svetskog foruma za hranu i poljoprivredu(ZELENE NEDELJE),stizu nam gosti predavaci,ucesnici koji ce predstaviti nove trendove,ideje ali i dati nove odgovore…!!!)

Kroz niz konferencija i dogadjaja koje smo do organizovali pruzili smo kompanijama, pojedincima, drzavnim upravama i lokalnim samoupravama jedinstvene i korisne informacije, znanja preneta od svetskih priznatih strucnjaka, podsticali stvaranje i negovanje poslovnih kontakata, a javnosti predstavili najbolje primere iz nauke i prakse.
Molimo Vas da prijavu za ucesce dostavite email :helgakv@mts.rs ili rakija@gegula.rs ili na brojeve telefona 036/372-545 i 063/608-346(Milan),
069/608-346(Tijana)
A,naucne radove dostaviti na e-mail:helgakv@mts.rs

Nadamo se da cete naci interesovanja da se ukljucite u rad konferencije, radi afirmacije Vase opstine, grada,kompanije,proizvoda ili usluge kao učesnik, predavač, sponzor i slicno.
DOBRO DOSLI!!

 

 

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !