);
Breaking News

Ni penal nije pomogao – Ofk Bor – Moravac Orion 1:1

10.novembar,Bor

Autor: S.Ranđelović

Srpska liga – Istok 13.kolo : OFK BOR – FK Moravac Orion (Mrštane) 1:1 (1:1)

Stadion: OFK BOR; Gledalaca 200; Sudije: Veselinović Mladen (Knjaževac), Petković Milan (Zaječar), Mitić Miloš (Svrljig).
Delegat Stevanović Poznan (Negotin). Strelci: Nikolić u 6.minutu za Bor i Mitić u 24.minutu za Moravac Orion.Žuti kartoni:Nikolić (Bor), Džikić i Mitić (Moravac). Crveni karton: Nikolić (Bor).

Igrač utakmice : Nikola Trailović (Bor)

OFK BOR: Trailović, Marković, Kolarević, Radovanović (Pajkić od 80.min.), Stamenković, Aleksić, Terzić, Nikolić, Mladenović (Tončić od 46.min.), Kovačević, Ristić (Stanković od 51.min).
Moravac Orion: Mladenović, Đorđević, Petrović, Džikić, Radenović, Ćirić, Mitić (Nikolić od 55.min.), Ilić (Stanković od 65.min.), Kostić, Petrović, Stefanović.

Ekipa Bora nije iskoristila priliku da osvoji 3 boda protiv veoma dobrih gostiju iz Mrštana. Bor je poveo već na samom početku utakmice kada je u 6. minutu Nikolić iskoristio priliku koja se ukazala posle udarca Kovačevića i odbrane golmana Mladenovića. Moravac je posle primljenog gola zaigrao bolje, stvorio nekoliko šansi, a do izjednačenja je došao posle greške domaće odbrane. Gosti su imali još nekoliko dobrih prilika da povedu, ali je odlični kapiten Bora Nikola Trailović izvanredno reagovao u više navrata i spasavao svoju mrežu. Bor je u poslednjim trenutcima utakmice kada su svi već mislili da će ostati nerešen rezultat imao odličnu priliku da osvoji sva tri boda. Sudija Veselinović je dosudio najstrožu kaznu posle igranja rukom u kaznenom prostoru. Loptu je uzeo Nikolić i uputio udarac u levi donji ugao golmana Mladenovića, ali je ovaj pročitao nameru borskog igrača i uhvatio loptu. Na intervenciju pomoćnika sudija je ponovio izvođenje najstrože kazne, zbog kretanja gostujućeg golmana. Nikolić je ponovo izveo penal na isto mesto i na isti način i Mladenović je ponovo odbranio. Da zlo bude veće Nikolić nije izdržao i udario je protivničkog golmana zbog čega je zaradio isključenje.

Оставите одговор