);
Breaking News

Pobeda i dva poraza mladih fudbalera Bora

10.novembar.Bor

Autor: S.Ranđelović

U omladinskoj ligi FS RIS fudbaleri Bora savladali su vršnjake iz Paraćina rezultatom 3:0. Ekipa Jedinstva je do poluvremena uspela da održi nerešen rezultat ali su Borani u drugom delu bili bolji i golovima Apostolova u 47. , Božića u 55. i Trajkovića u 78.minutu slavili ubedljivu pobedu. Gostujući fudbaler Martić isključen je u 56.minutu zbog psovanja i vređanja sudije.

Za Bor su nastupili: Bunjić, Apostolov, Dinulović, Damnjanović, Pajkić, Jaredić, Živulović, Stanojev, Božić, Kolarević, Lazarević. U drugom poluvremenu u igru su ušli: Glišić, Ramadani, Trajković, Dimitrijević, Milijić i Vešković.

U ligi pionira Radnički iz Pirota bio je bolji od Bora. Gosti su pobedili rezultatom 4:0 , golovima Filipovića u 25 i 50. minutu, S.Nikolića u 65.minutu i V.Nikolića u 80.minutu utakmice.

Bor je igrao u sastavu: Tufonić, Krstić, Tošić, Grinkić, Buzej, Buzejić, Arizanović, Nuredini, Antić, Derviši, Stojanovski. U igru su ušli i : Jaredić, Đorđević, Jenić, Petrikić, Petrović.

U utakmici najmlađih fudbalera u kategoriji „petlića“ takođe su slavili igrači Radničkog iz Pirota koji su savladali ekipu Bora sa 2:0. Golove za goste postigao je:Salić u 24. i 33. minutu.

Za Bor su nastupili: Jakovljević, Matović, Nikolić, Mamutovski, Milenković, Ahmetović, Bibanović, P.Đorđević, M.Đorđević, Lukić, Jović. U igru su ulazili i : Avramović, M.Nikolić, Lisica, Meilanović, Kostadinović i Nastorović.

Оставите одговор