Peta pobeda košarkaša „ZICERA“

23.novembar.Bor

Autor: S.Ranđelović

Druga regionalna liga – Istok 5.kolo: KK ZICER – KK Vlasotince 85:75 (21:18; 23:21; 23:17; 18: 19)

Ekipa Zicera došla je do pete prvenstvene pobede iz pet utakmica. Ekipa Vlasotinca je bila nezgodan protivnik i dobro se držala u prvom poluvremenu. Utakmica je rešena u trećoj četvrtini i početkom poslednjeg dela kada su domaći ostvarili razliku od 20 poena. To je dalo šansu treneru Mijatoviću da u poslednjih tri-četiri minuta pruži šansu i onim igračima koji nemaju veliku minutažu. Gosti su to iskoristili i na kraju smanjili razliku na samo 10 poena.
Ekipa Zicera još  nije izgubila prvenstvenu utakmicu na svom parketu u Ustanovi sportski centar Bor. Prošle sezone koja je ovoj mladoj borskoj ekipi bila premijerna u seniorskoj konkurenciji ostvarene su sve pobede „kod kuće“ a takav uspeh se nastavlja i ove sezone.

U šestom kolu ekipa Zicera doživela je prvi poraz ove sezone. Na gostovanju u Negotinu poraženi su od ekipe Hajduk Veljka rezultatom 73:53. U sedmom kolu Zicer će biti domaćin ekipi Đerdapa iz Kladova. Posle šestog kola više nema neporaženih ekipa u ligi. Prva dva mesta pripadaju ekipama Mladosti iz Zaječara i borskom Ziceru koji su ostvarili po pet pobeda i jedan poraz.

Share

Ostavite odgovor