);

Bor je za Vučića

Bor, 03.02.2015. Pismo čitalaca

BOR JE ZA VUČIĆA

Vucic Spaskovski SNS Bor 4

Možda naša poruka liči na onu iz Vranja koju smo neki dan videli, ali u potpunosti odražava mišljenje i opredeljenost Borana. S toga je najbolje da, makar i ovim putem, jasno i glasno kažemo da naš glas na pedstojećim izborima sto posto ide Vučiću, nego da čekamo neki miting ili da nas pojedinačno ispituju za siguran glas. Naš stav je definitivno potvrđen nakon poslednje ohrabrujuće izjave samog Premijera o tome da neće dozvoliti zatvaranje RTB-a i da se nada da će biti pronađeno rešenje za RTB Bor i da se nada podršci MMF-a. Premijer se nada  a mi verujemo da će biti tako, jer i ako smo mi njega možda izneverili on nas neće. Zna čovek da to nije bilo do nas nego do ovih njegovih.

Vucic Spaskovski SNS Bor 6

Upravo zbog njegovih mi i objavljujemo ovaj najsigurniji glas! Uplašeni smo da se može desiti da, poput ranijih preletanja, prvi borski naprednjak ponovo raširi krila i odleti u neki drugi tabor a za njim i sve njegove ptice selice. To može biti i sasvim izvesno, ukoliko stari vuk proceni da mu se ne piše dobro i da nema čemu dobrom da se nada nakon izbora a svestan je kakve su mu zasluge i kakva (zlo)dela je napravio sve u slavu Vučića i sa njegovim imenom na usnama. Od njega nas ništa više ne može iznenaditi, jer ako je ceo opštinski odbor G17 preveo u SNS i postao heroj, što sada ne bi uradio isto sa odborom SNS. A ima gde da leti. Stari partijski drugovi su raspoloženi za bilo koga a kamoli čelnika jedne ovakve firme, kakv je RTB pa makar i pred zatvaranjem. Može u SPS, jer sa njima već duže vreme koketira, kako na lokalu tako i na nivou! Može i kod Tadiće i Petrovića, jer su mu Šapčani prijetelji i poslovni partneri, jer je odlikovan od samog Šabačkog episkopa a kažu tamo se i u DS učlanio iako je još bio ko Dinkića. Može i kod Boška Ničića i kod Verka u Kgragujevac, možda i u PUPS, s obzirom na godine života i rada!  I kod Palme, jer je hteo da Bor gradio kao Jagodinu, pa počeo od ZOO vrta…..Možda on i može na sve strane, pamet ga ne smeta, morala nema a i žulja ga neizvesna budućnost i silni milioni koje je potrošio i za koje će valjda neko nekada da ga pita, da sudi i presudi.

Vucic Majdanpek Rudna glava 11

On može i možda hoće, ali mi nećemo nikada više i nigde sa njim i za njim. Zato i objavljujemo a da nas javno niko nije ni pitao da smo mi u Boru za Vučića. Pre svih, za Vučića smo svi mi koji smo kao zaposleni u RTB -u popisani i anketirani na listiću koji je trebalo potpisati i napisati sve generalije, kao da nas nisu mnogo puta do sada evidentirali. Spiskovi će poslužiti našim šefovima da nam, po nalogu najmenadžera, traže siguran glas za Vučića i to upisuju, uz obećanje da će ako ostanu naprednjaci na vlasti sa ogromnom većinom, nama ostati RTB i naš posao i plate. Mi nismo sigurni u taj njihov „siguran glas“ i spas, jer njima odavno ništa neverujemo. Ko zna šta će od našeg izjašnjavanja ostati dok taj spisak ne dođe do vrha SNS-a u Beogradu a ne u Boru. Naprednjaci u Boru su rogovi u vreći. Tu se ne zna ko pije a ko plaća. Zna se samo ko će na kraju da plati. To smo mi koji smo i do sada svaki ceh platili, bez obzira ko ga je napravio. E pa zato i kažemo, jasno i glasno „ Mi smo za Vučića“ i ne treba da nas pojedinačno ispituju, tajno proveravaju, špijuniraju, ucenjuju. Napravimo jedan spisak  i svi potpišimo, tako će nam biti i lakše i sigurnije i nastavimo da radimo i da se svakodnevno borimo da sastavimo kraj s krajem . Vučić će to znati da prepozna i da ceni!

Vucic Spaskovski SNS Bor 3

One thought on “Bor je za Vučića”

Оставите одговор