);

DSS: Novi izbori – stara obećanja

Bor, 12.02.2016.год.

Општински отбор Демократске странке Србије одржао је конференције за медије у својим просторијама.

dss1

”Исказујемо своју спремност да изведемо своје бираче, како у локалу тако и у републици и уједно позивамо досадашље бираче СНС-а и неопредељене да својим гласом против недоследне, лажне и преварне политике казне руководство СНС-а”, истакао је Драган Марковић, председник борске организације ДСС-а и одборник у Скупштини СО Бор.

На конференцији је прочитано и подељено саопштење, које преносимо у целости:

НОВИ ИЗБОРИ-СТАРА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА СНС

СВОМ СНАГОМ ЗА НОВА РАДНА МЕСТА ПРЕТВОРИЛО СЕ У СВОМ СНАГОМ ЗА НОВЕ ЛАЖИ

Власт је најавила расписивање нових избора. Демократска странка Србије поздравља ту одлуку.

dss logoОпштински одбор Демократске странке Србије у Бору жели да подсети грађане општине Бор на чињеницу да су актуелне власти у републици и општини Бор пред претходне изборе обећавали много, а мало тога испунили. Да зло буде веће грађани су доживели нове намете и пад животног стандарда.

У мору обећања, пред изборе 2012. и 2014. године, у Србији, у Бору грађани су месецима бомбардовани  под паролом СВОМ СНАГОМ ЗА НОВА РАДНА МЕСТА. Грађанима  је обећан бољи животни стандард и то у року од шест месеци до годину дана.

На жалост, десило се обрнуто! Испоставило се да је то било СВОМ СНАГОМ ЗА НОВЕ ЛАЖИ. Прави примери у Бору су: Бодирогина фабрика, Заштита, Заграђе… На жалост ту није крај!

Плате радника су смањене и смањују се, пензионерима су драстично смањене пензије.

Доносе се нови ригорозни закони који ограничавају права радника а не доприносе новом запошљавању.

Пољопривредницима се субвенције за 2015. годину исплаћују у 2016. години, а најављен  је три пута мањи износ субвенција, чиме се наши пољопривредници  доводе у неравноправан положај  у односу на конкуренцију из ЕУ и арапских земаља. То је јасан показатељ недомаћинског понашања власти. Напомињемо да су субвенције у износу 12 000 динара по хектару обрадивог земљишта за време власти ДСС редовно исплаћиване!  Битно је да се одвајају средства за Београд на води , којекакве стране инвеститоре…

Повећани су порези, разне акцизе… Шта је следеће?

И пред ове изборе Вучићева власт је кренула са лажним обећањима.  Одакле им право након претходних НЕИСПУЊЕНИХ обећања, након свега лоше урађеног! Можда мисле да народ кратко памти?!

ДСС нуди реалну, домаћинску политику, заштиту радника, заштиту сељака, заштиту пензионера, праву социјалну заштиту, али не лажну попут актуелне.

ДСС не даје лажна обећања, јер је ову политику већ спроводила.

Општински одбор ДСС Бор

Оставите одговор