);

Iz Bor i …

Bor, 07.03.2016.

ODE DIREKTOR EPS-a!

NEKA SE PRIPREMI SLEDEĆI!

Predstavljanje Sive knjige 8 - NALED (1)

U izbornoj kampanji se mogu očekivati različita iznenađenja! Biseri! Afere! Hvalisanje! Nipodaštavanje! Omalovažavanje! O praznim obećanjima i da ne govorimo! Tako je bilo i ranije, tako je i u svetu! Pa što ne bi bilo i ovde i sada! Smena direktora EPS-a, istaknutog naprednjaka koji nije krio da je u Partiji, već se članstvom u SNS-u i dičio, tik pred raspisivanjem vanrendnih parlamentarnih izbora najavljuje da će biti po onoj „očekuj neočekivano“. Za smenu ovog direktora bilo je mnogo valjanih razloga i ranije. Vučić je odlučio kada to najviše odgovara! Zna on da proceni a i može mu se! U poziciji da može sve i to kad hoće i što je nesvakidašnje i dokle god hoće. Pokazao je svoju apsolutnu dominaciju i prilikom odluke o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Nije bilo razloga za to, ali on verovatno zna nešto više od nas. Hoće da potvrdi vladajuću poziciju na svim nivoima! Još jaču vlast, naročito u Vojvodini.

Vucic-Majdanpek-2

U osvežavanju izborne kampanje, očigledno će se koristiti različita iznenađenja, poput ove smene. Nelagodno će biti i samim naprednjacima i pre svega njima, jer će oni biti pod pritiskom. Meri će im se greške, propusti, opuštenost a posebno troškarenje para na sve i svašta. I to će raditi Vučić lično. Time će sebi dodatno podizati cenu sve gledajući u krajnji izborni rezultat, želeći sam sebe da iznenadi. Pozitivno, naravno!

Vucic Mirkovic SNS 2

Vučić ima široku podršku za prozivku, smene i kažnjavanje neodgovornih! Posebno onih koje je sam postavio! I mi imamo kandidata za prozivku i smenu! Odavno predlažemo i priželjkujemo da nam skidne sa vrata i grbače direktora Kombinata bakra, koga je postavio i dao mu neograničena ovlašćenja za sve i svašta ili bar se tako on ponaša a ni dlaka sa glave mu ne fali, osim onih koje godine po prirodi odnose. Izguraće on na tom mestu i ove izbore. Stanje u RTB-u je toliko loše da gore i ne može biti, a izborni rezultat koji on može da obezbedi teško da bi mogao neko drugi. Prosto jer se čovek ne libi ničega, ništa mu nije strani i nepoznato, nikada nije odgovarao ni za kakve promašaje i štete. A štetočina je za primer. Bilo bi dobro da se na propadanju RTB-a analiziraju i pokažu marifetluci i prevare svih dosadašnjih vlada i režima. Koje god pitanje pokrenete i koji god promašaj hoćete ovde se mogu naći neverovatni primeri. Eto, ako je SNS kampanju počeo iz Vojvodine, što je razumljivo zbog konačnog obračuna sa „žutima“ moglo bi da se završi u Boru i to vrlo efektno. Ovde se može poentirati lako i razumljivo za građane Srbije. Slikovito se mogu prikazati razlozi i uzroci siromaštva, bede, bezperspektivnosti,  zapostavljanja, zlostavljanja a o zloupotrebama i da ne govorima.

Vucic Mirkovic SNS 5

Zna se za sve to u posvađanom naprednjačkom taboru u Boru. Strah im se uvukao pod kožu i to sa razlogom. Sada jure ko muve bez glave da nešto prekreče, praveći u toj strci nove greške. U tome kao i uvek prednjači prvi među njima. Ima već nove sramne naslovne strane. Promoviše velike “poslovne rezultate“ poznate samo njemu i TV Bor. Doveo je i svoje Amerikance da pohvale novu topionicu, koja verovatno izaziva mučninu kod Vučića. Napravio je i nove sindikate i lično izabrao predsednike za ove postojeće i napisao im saopštenja za javnost. Najavio da će vratiti stare koeficijente za obračun zarada, isplatu prevoza i regresa kao nekada. Odabranim kadrovima menja ugovore sa određenog na neodređeno vreme. Otvara hotel na Borskom jezeru i najavljuje pesmu i igru sve do 24.aprila.

Vucic

Prvi će zapevati on „ne može nam niko ništa“ a odmah i Topalko povodom Dana žena. Radi sve po starom, znači sve što ne treba i nesme i što puno košta. Soso care odakle ti pare? Kukao si koliko juče na cenu bakra, pozivao na smanjenje troškova, skidao plate, slao na prinudne odmore, najavljivao gašenje pogona. Šta je istina ovo sada ili ono od pre odluke o izborima? To nije trenutno bitno! O tome ćemo 25.aprila. Bitno je da naprednjaci u Boru i Majdanpeku osvoje najmanje 120% kako bi Vučić bar za kratko zaboravio sve blamove, poraze i prevare.

 

Knjazevac Vucic reklame 5

Оставите одговор