);
Breaking News

Pionirke ŽKK BOR-a u kvalifikacijama za prvenstvo države

14.mart.Bor

Pionirke ŽKK BOR-a osvojile su drugo mesto u Kvalitetnoj ligi i time stekle pravo da učestvuju u kvalifikacijama za završni turnir Prvenstva Srbije . Ove kvalifikacije će se održati u Sokobanji 20.marta i učestvovaće pored ekipe Bora i Student iz Niša i Aktavis Akademija iz Leskovca. Pobednik ovog turnira predstavljaće region istočne Srbije na državnom prvenstvu.

Ekipa Bora je u kvalitetnoj ligi ostvarila četiri pobede (dva puta Hajduk Veljko i dva puta Gimnazijalac iz Pirota) i dva poraza od niškog Studenta.

pionirke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U poslednjem kolu Pionirke su gostovale u Negotinu gde su savladale ekipu Hajduk Veljka rezultatom 57:50. Najefikasnija u borskoj ekipi bila je Marija Ristić sa 21 poenom, Natalija Milinković postigla je 14, Jovana Jonović 7, Milica Gušlješević 6, Danica Glišić 5 i Mila Milojević 4. U ekipi su bile još i Katarina Surdulović, Aleksandra Petrović, Danica Avramović, Isidora Kopilović, Jelena Milosavljević i Katarina Novaković. U ekipi iz Negotina ubedljivo najefikasnija je bila Đurđić sa čak 30 postignutih poena.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama