);
Breaking News

Бор: ДСС и Двери представили коалицију

Бор, 18.03.2016.

НОВИ ИЗБОРИ-ПРИЛИКА ЗА ПРОМЕНЕ

DSS Dveri
Поштовани суграђани, пред нама су нови избори- избори на којима грађани Србије имају нову прилику да својим гласом омогуће формирање нове другачије власти која ће Србију вратити на прави пут.

Претходни избори морају да послуже свима за наук. Владајуће странке су на њима обећавале једно, а грађани су на својој кожи доживели нешто сасвим друго.

Коалиција Демократске странке Србије и ДВЕРИ је нешто ново, коалиција која се разликује од осталих политичких субјеката.

DSS Dveri Logo

Наша коалиција неће пред изборе обећавати куле и градове, али оно што обећа тога ће се након избора и држати!

Грађанима Бора и Србије Коалиција ДВЕРИ-ДСС може са пуном одговорношћу обећати да неће више бити смањења плата и пензија, јер су испод сваког достојанства.

УМЕСТО СУБВЕНЦИОНИСАЊА СТРАНИХ ФИРМИ ПОМОЋИ ЋЕ СЕ ОПСТАНАК И РАЗВОЈ ДОМАЋИХ!

Вратићемо и на време исплаћивати претходни износ субвенција пољопривредницима, а које је актуелна власт без разлога смањила!

УНАПРЕДИЋЕМО ШКОЛСКИ, ЗДРАВСТВЕНИ И СОЦИЈАЛНИ СИСТЕМ И ВРАТИТИ ДОСТОЈАНСТВО ЛЕКАРУ И ПРОСВЕТНОМ РАДНИКУ!

Заштита домаћег тржишта, економска и енергетска стабилност, забрана продаје пољопривредног земљишта и извора пијаће воде странцима мора бити приоритет будуће Владе Републике Србије!

О животу грађана Србије мора се одлучивати у Србији, а не у страним амбасадама, Бриселу или Вашингтону!

На листи за народне посланике ДСС и Покрет ДВЕРИ су из Бора делегирали два кандидата: Срђана Јевтовића и Сашу Станковића!

# СРЕЋА 5 ДВЕРИ-ДСС-Санда Рашковић Ивић-Бошко Обрадовић!

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !