);

Glas za Bor ili za još nekog bahatog potrčka

Bor, 08.04.2016.

U Boru je danas održan predizborni skup SNS-a na kome je Vučić tražio glas da sačuva RTB. „Tačno je, dali smo mnogo novca za topionicu i fabriku sumporne kiseline, jer drugi pre toga to nisu rešili. Vlada će rešiti pokretanje proizvodnje domaće rude u „Cerovu 2″, Majdanpeku i Borskoj jami, kako bi se uposlili kapaciteti topionice u Boru“

Tražeći glas za Bor i svoju politiku tražio je glas i za njegove nesposobne direktore koji su ga i doveli u ovu situaciju, slučajno ili ne?

Glas za bahtog direktora koji je radi dodvoravanja napravio cirkus od grada.

Glavni naredbodavac i ovog kiča i „vizuelnog identiteta skupa“ isti je onaj koji postavlja parkovsku rasvetu u glavnoj borskoj ulici umestu energetski efikasne, lustere na gradskim spomenicima, sojke ptice na domu kulture a zove ih fenix koje se ne okreću i ne rade kao i čuveni GRADSKI video bim izpred doma, starački dom koji nema stanovnike, fabriku strujomera „EWG“ bez radnika, zatvara fabrike višeg nivoa prerade bakra a isti prodaje ispod berzanske cene sa rokom isporuke od jednog dana, kao u nekada naj nerazvijenim kolonijalnim zemljama Afrike … I svašta on zna, vešt je izgleda sa partijskim knjižicama, bilbordima, mikrofonima, zubarkama ponajviše, ali nezna da proizvodi BAKAR po svetskim cenama. Zato je glavni NADZORNIK, PEVAČ I SPLETKAROŠ  malo nervozan.

spomenik partizanima kod robne kuce

U državama EU kojima pretenduje ova Vlada VIDEO snimak bio bi osnova za pokretanje više dela podložnih gonjenju, od govora mržnje do ugrožavanja privatnog poseda.

Pogledajte i procenite sami ko Vas vodi u naprednu i srećniju budućnost.

VIDEO: Direktor koji preti, ponižava, naredjuje i vredja:

VIDEO: Miting Aleksandar Vučić – „Srbija pobedjuje“ Bor

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !