);

Mladi Istraživači Srbije-Počela je 27. sezona volonterskih kampova

Plašite se života u grupi, ne znate da kuvate, imate određene predrasude, želite da u potpunosti savladate strani jezik, imate između 15 i 99 godina – pravo je vreme za K(olektiv)A(vanturu)M(isiju)P(olet)!

Stvarajući mozaik svog iskustva, možete da probate italijansku pastu, nemačke kobasice, uživate u švajcarskim Alpima, slovačkom kanuingu, arheološkim tragovima prošlosti, japanskom jeziku ili pak proživite dan jednog junaka davno pročitane knjige. Slike nam ponekad govore hiljadu reči koje izviru iz iskustva koje je postalo sećanje.

volonterski kampovi

U utorak, 19. aprila u Studentskom centru Bor sa početkom od 17 časova, predstavnici Volonterskog servisa Mladih istraživača Srbije predstaviće zainteresovanima mogućnosti učešća na međunarodnim volonterskim kampovima u svetu i u Srbiji u 2016. godini, kako se informisati, kako se prijaviti, s kim kontaktirati, kakva su iskustva naših učesnika međunarodnih kampova i sve ostalo što bi želeli da znate.

ORGANIZATORI: Volonterski servis Mladih istraživača Srbije, Centar za volontere Društva mladih istraživača Bor, Kancelarija za mlade opštine Bor, Studentski parlament Tehničkog fakulteta Bor, Asocijacija za razvoj opštine Bor, Studentski centar Bor, Kancelarija za životnu sredinu opštine Bor

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !