);

SNS: 59% za lepši Knjaževac

Bor, Knjaževac, 26.04.2016. Saopštenje

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ КЊАЖЕВАЦ ЗАХВАЉУЈЕ ГРАЂАНИМА НАШЕ ОПШТИНЕ НА ПОДРШЦИ И УКАЗАНОМ ПОВЕРЕЊУ

Vucic Mirkovic SNS 8

На управо завршеним изборима Српска напредна странка је убедљиво победила у нашој Општини. За посланике у Народној скупштини Републике Србије изборна листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ освојила је око 8.700 гласова, односно око 59% гласова изашлих бирача.

За избор одборника у СО Књажевац изборна листа коју предводи Српска напредна странка освојила је око 5.100 гласова или око 36% гласова изашлих бирача.

SNS Knjaževac8

Овом приликом желимо да се захвалимо грађанима на подршци коју су нам пружили и указаном поверењу. Свесни одговорности која је пред нама можемо да поручимо да смо свесни одговорности  и озбиљности ситуације у којој се, као друштво, налазимо и да ћемо сходно томе и деловати. Такође, захваљујемо и нашим коалиционим партнерима на уложеном раду и активностима у остваривању оваквих резултата.

 1. ‘За Књажевац заједно“ (Демократска странка, Либерално демократска партија, Социјаледемократска странка, Нова странка) добила је 1933 гласа и имаће 6 мандата;

 2. “Листа Александар Вучић – Србија побеђује“ освојила је 5.063 гласа, или 15 мандата;

3. “Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије“ гласало је 1524 бирача 4 мандата;

4. Листа Уједињена сељачка странка “Милија Милетић“ освојила је 918 гласова  2 мандата;

5. “Књаз“- Милан Ђокић гласала су 4254 бирача – 13 мандата.

Бићемо активни део тима коалиције коју предводи Српска напредна странка на челу са неуморним и на светском нивоу уважаваним и поштованим Александром Вучићем.

Сходно поверењу које су нам грађани пружили очекујемо да активним учешћем преузмемо одговорност у руковођењу Општином и утичемо на стварање предуслова за повећање животног стандарда грађана.

Желимо да се захвалимо и осталим локалним политичким актерима на коректној борби у предизборној кампањи, мада не можемо, а да не споменемо да је било и прљаве кампање према нашој странци, али то нека иде на част тој политичкој групацији. Свима упућујемо честитке поводом постигнутих резултата и желимо успешан рад у наредном периоду.

SNS Knjaževac

Да нам је Књажевац у срцу показују и наши млади активисти који су одмах по завршетку изборног процеса почели да скидају плакате у граду и на тај начин показали веома висок ниво одговорности према граду у коме живе. На приложеним фотографијама можете да видите да имамо младе којим се Књажевац може поносити. Чишћење и улепшавање града наставићемо да радимо и наредних дана све док не скинемо и последњу плакату.

SNS Knjazevac2

Књажевац и књажевчани ће се поносити и резултатима рада тима Напредњака и наших коалиционих партнера који ће у наредном четворогодишњем мандату предводити општинско руководство. Бићемо сервис грађана и извршиоци свих потреба грађана, а не функционери у фотељама.

То је наш дуг грађанима за указано поверење, обавеза за садашњост и одговорност према будућим генерацијама. Наш дуг ћемо испунити. Обећавамо.

SNS Knjazevac1

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !