);
Breaking News

Dunav rutinski do pobede – OFK BOR – Dunav 0:5

02.maj.Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Srpska liga – Istok 24.kolo: OFK BOR – FK DUNAV Prahovo 0:5 (0:2)

Stadion OFK BOR, Gledalaca 150, Sudije: Miloš Janković (Negotin), Miroslav Janošević (Bor), Pejović Uroš (Kladovo); Delegat: Milorad Vučković (Zaječar); Strelci: Caković (5.min.), Puljecević (11.min.), Čakarević (80.min.), Ostrovljanović (84.min.), Salihović (87.min.).

OFK BOR: Nešović, Kračunović, Apostolov, Radovanović (Dimitrijević od 36.min.), Pajkić, Krstić ( Milijić od 46.min.), Živulović, Damnjanović ( Dimitrov od 68.min.), Božić, Aleksić, Kolarević.
FK DUNAV: Lilić, Bogdanović, Ostrovljanović, Stojanović, Mitić, Čakarević, Puljecović (Bogoslovski od 71.min.), Kicoranović ( Lapčević od 61.min.), Caković, Salihović, Bogdanović (Dinković od 46.min.).

Utakmica u kojoj su gosti iz Prahova rutinskom igrom osvojili tri boda. Ekipa Bora nije mogla da se ozbiljnije suprotstavi iskusnijem i u ovom trenutku boljem protivniku. Domaći su odigrali jednu bledu partiju u kojoj gotovo i da nisu ugrozili gol golmana Lilića. Golovi su primani uglavnom posle grešaka odbraneBora, koje su gosti koristili veoma iskusno. hendikep domaćih je bio i izostanak mladog Ramadanija zbog povrede, kao i povrede iskusnih Radovanovića i Krstića u toku utakmice. Dobar utisak na ovom meču ostavio je mladi bek Kračunović koji je svojom borbenošću i umećem spasao nekoliko sigurnih golova i time ublažio ionako ubedljiv poraz svoje ekipe.

Оставите одговор