Svečana podela diploma i nagrada maturantima Tehničke škole u Boru

16.jun.Bor Tekst i foto: S.Ranđelović

Danas je u Tehničkoj školi u Boru održana svečanost na kojoj su dodeljene diplome i priznanja maturantima u školskoj 2015/2016.godini.

Svečanost je otvorio hor Tehničke škole koji je otpevao himnu „Bože pravde“, a zatim je direktor škole Saša Stanković pozdravio prisutne đake, roditelje, nastavnike i goste i čestitao uspešan završetak škole sa željama da im se ostvare svi planovi u daljem radu i životu.

Diplome učenicima uručile su njihove razredne starešine:
Odeljenju IV- 1 diplome i priznanja uručio je razredni starešina Igor Todorović
Odeljenju IV -2 diplome i priznanja uručila je razredni starešina Marina Živković
Odeljenju IV -3 diplome i priznanja uručila je razredni starešina Maja Pešić
Odeljenju IV -4 diplome i priznanja uručila je razredni starešina Ljiljana Kljajević
Odeljenju IV -5 diplome i priznanja uručila je razredni starešina Mirjana Marković

U umetničkom delu programa učestvovao je školski hor, a učenici mlađih razreda su izveli i recitale i skečeve koje su pripremili u čast svojih starijih kolega.

Najboljim učenicima škole Vukove diplome i tablet kao poklon škole uručila je predsednica školskog odbora Nada Stošić. Ove nagrade su dobili:
Stojilković Emilija učenica IV – 1, Nataša Jakša IV – 3, Miloš Vuleta IV – 4 i Milivoje Zlatić IV – 5. Za učenika generacije borske Tehničke škole proglašena je Gordana Uđilanović učenica IV – 2. Ona je pored Vukove diplome dobila i Lap-top kao poklon škole.

Po završetku svečanog dela učenici su svoj ulazak u svet odraslih proslavili uz taktove Bajagine pesme „Moji su drugovi“ i duvački orkestar „Fipe“.

Share

Ostavite odgovor