);

Povratak Jelene Prvulović – ŽKK BOR sve jači

28.jun.Bor

Jelena Prvulović je postigla dogovor sa upravom ŽKK BOR-a o povratku u svoj matični klub. Ova 25-godišnja igračica koja se sa 13 godina otisnula u svet srpske ženske košarke za sobom ima bogato iskustvo stečeno u Boru, leskovačkoj Dubočici, Kraljevu, Proleteru iz Zrenjanina, Čelarevu, Radničkom i Šumadiji iz Kragujevca, Vojvodini i Čeliku iz Zenice sa kojim je u sezoni 2014/2015 osvojila duplu krunu, biće veliko pojačanje za mladu i talentovanu ekipu Bora, kako na terenu tako i van njega. Jelena će od septembra, sem nastupa na terenu raditi i kao trener sa nekom od mlađih selekcija, kojima će biti odličan uzor i učitelj.

Ekipa Bora posle povratka Jelene Prvulović i Danijele Vučković i dolaska Jelene Vučković, polako stvara veoma konkurentnu ekipu za sledeću sezonu. Trenutno su u toku pregovori sa još nekoliko kvalitetnih igračica koje će popuniti mesta koja su još kritična i uz koje će i mlade borske igračice koje već imaju jednu sezonu u prvoj ligi moći da pruže kvalitetnije partije.

Cilj Kluba je da spremno dočeka sledeću sezonu bez obzira na rang takmičenja u kome će nastupati. Ukoliko to bude druga liga, prioritet će svakako biti povratak u društvo najboljih, a ako se ponovo ukaže šansa za nastup u prvoj ligi, da se to poverenje opravda dobrim igrama i rezultatima koji će vratiti publiku na tribine po čemu je Bor bio prepoznatljiv i ranijih sezona.

 

Оставите одговор