);
Breaking News

Bor: Roditelji uredjuju prilaz školi

Bor, 27.08.2016. Autor: Irena Živković

Bebironče pomaže školama

Grupa roditelja-entuzijasta, svesna problema i potreba dece, rešila da ne čeka na lokalnu samoupravu.

OŠ 3.oktobar 2016

Najmlađi stanovnici Bora najmanje traže, ali najviše zaslužuju. Svim školama u Boru je potrebna neka vrsta renoviranja, da bi naši đaci imali što bolje uslove za učenje, razvoj i rast. Grupa roditelja-entuzijasta, svesnih problema i potreba naše dece, je rešilo da ne čeka na lokalnu samoupravu, već pokuša da nešto i uradi.
Ovoga puta je vođa tima bilo Udruženje roditelja Bebironče, koje je organizovalo čišćenje i betoniranje prilaza osnovnoj školi Treći oktobar, u Boru.

OŠ 3.oktobar 3 2016

Vrednost čitavog projekta iznosi 60 000 dinara, a Udruženju su se priključili i d.o.o. Nasković i d.o.o. Opstanak plus, u vidu donacije kompletnog materijala. Bebironče je platilo izvođače radova, a d.o.o. Jeftović pomoglo oko realizacije projekta. U toku akcije je očišćen čitav prostor, a zatim i napravljeno novo stepenište.

OŠ 3.oktobar2 2016
Udruženje roditelja Bebironče osnovano je 2014.godine i za sada broji oko 40 članova. Dobijaju skromnu pomoć od Opštine, ali se uglavnom finansiraju od svoje članarine. Iza sebe imaju mnoštvo sličnih akcija i sve su usmerene na bolji i kvalitetniji život naših najmlađih sugrađana. Njihov rad jeste primer kako uvek postoje načini i rešenja tamo gde postoji volja da se nešto konkretno i uradi.
U susret novoj školskoj godini: Đaci, dobrodošli!

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !