);

Bebironče u vozu Bor-Zaječar-Bor

Bor, 11.10.2016 Irena Živković

bebironce-ztp5

Udruženje Bebironče je izgleda rešilo da u moru loših događaja u Boru, pokuša da ponudi svetliju tačku gledišta. Nedavno je održan mini koncert borskih mališana, u saradnji sa OMŠ „Miodrag Vasiljević“. Na borskom šetalištu su zvuci flaute, violine, klarineta i harmonike obeležili kraj leta. Učesnici ovog koncerta bili su učenici Muzičke škole: Bojan Radulović, Luka Radenković, Katarina Petković i Nevena Janošević.


Nakon ovog promovisanja klasične muzike među decom, prošlog vikenda je na red došlo nešto sasvim drugačije. Naime, oko osamdeset roditelja je sa svojim mališanima ukrcano na voz u Boru i krenulo put Zaječara. Deca nisu krila oduševljenje ovim danas retko korišćenim prevoznim sredstvom, a roditelji nostalgiju za nekim prošlim vremenima. U ovom veselom vozu je kondukter deci delio slatkiše, a mašinovođa objašnjavao kako se upravlja vozom.
Često kažemo da je dečiji osmeh najdragocenija stvar na svetu. Po svemu sudeći nije tako teško doći do dečijeg osmeha. Izgleda je potrebno samo malo truda i volje.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !