);

RARIS: Istine i zablude o javno-privatnom partnerstvu

Bor, Zaječar, 16.11.2016.

U utorak, 15. novembra, u Zaječaru , u sali Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije  (RARIS),  održana je radionica „Istine i zablude o Javno-privatnom partnerstvu“  koju je moderirao  profesor dr Predrag Cvetković, redovni profesor  Pravnog fakulteta u Nišu i  jedan od vodećih stručnjaka za javno-privatna partnerstva  u Srbiji koji je i autor više publikacija na ovu temu.

RARIS, javno-privatno partnerstvo

Ovom prilikom  predstavljen je koncept javno-privatnog partnerstva, koji predstavlja relativnu novinu u Istočnoj  Srbiji,  kao i kompleksnost ostvarivanja ovakvog vida saradnje između javnog i privatnog sektora, izazova, otvorenih pitanja i pravaca njihovog rešavanja.

Radionica je pobudila pažnju velikom broju lokalnih samouprava Timočke krajine, javnih preduzeća i ustanova, poslovnih udruženja, malih i srednjih preduzeća i medija.

Vladan Jeremić direktor RARIS-a je naglasio važnost ovakvih predavanja.

„Ovakve radionice su od izuzetne važnosti, posebno kada su predavači stručni, referentni i kada se  govori o novim temama, u ovom slučaju o javno-privatnom partnerstvu, gde učesnici mogu da razreše sve nepoznanice o istom“, rekao je direktor Jeremić.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !