);

Bor: Fashion Show

Bor, 17.11.2016. Irena Živković

U moru problema i negativnih dešavanja kojima je zatrpana naša svakodnevica, grupa mladih entuzijasta će pokušati da na nesvakidašnji način unese sjaj u svoj grad i to promovišući umetnost, mladost i kreativnost.fashion-show

Desetog decembra, u hotelu Albo u Boru biće priređen pravi spektakl „Fashion show“, gde će svi prisutni barem na par sati biti ispunjeni pozitivnom energijom, a i ponosom prema svojim sugrađanima. Centralni deo događaja biće modna revija borkih butika, koju će predstaviti mali i veliki manekeni, a reviju će uveličati i salon venčanica „A-diva“ Čačak i modna kuća „Prik“.

fashion-show2

U pauzama ove revije naći će se talenti Bora koji, po mišljenju organizatora onoliku medijsku pažnju koliku zaslužuju. Tako će prisutni moći da uživaju u biserima baletske škole „Luj Davičo“ iz Bora, kao i u fantastičnim izvođenjima borskih plesnih škola.

Prihod od prodatih karata otići će u humanitarne svrhe, a zanimljivo je da će deo prihoda otići udruženju roditelja „Bebironče“ iz Bora, koje će time pomognuti pokušati da izgradi „Avantura park“ na borskom odmaralištu Savača. To bi bio prvi park takvog tipa u istočnoj Srbiji. Ono što najviše razlikuje ovaj događaj od njemu sličnih jeste to da su se organizacije prihvatili mladi ljudi koji su profesionalno aktivni u nekim drugim sferama, a ovim događajem žele da donesu pozitivnu energiju svojim sugrađanima i da na časak osvetle svoj grad. Po snazi, volji i trudu u ostvarenju ove ideje, može se reći da je Fashion Show samo početak.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !