);

Prvi borski Fashion show.

Bor, 12.12.2016. Irena Živković

U prepunoj sali hotela Albo, u Boru, prisutnima je priređen spektakl-prvi borski Fashion show.

Mladi umetnici iz Bora, Stevan Tončić, Brankica Đorđević, Milena Abrašević i Dragana Pankalujić, poklonili su svom gradu par sati uživanja u bogatom i nesvakidašnjem programu, a takođe i osmehe oduševljenja koji će potrajati.


U Fashion show-u učestvovalo je oko trideset malih i velikih manekena, a reviju su pomogli borski butici, fantastičan salon venčanica A-DIVA iz Čačka, frizerski salon Artico iz Bora, kao i Dušica Županjac-modna kuća Prik.


Kreativnu i sjajnu reviju upotpunili su plesni centar iz Niša „Star“, plesna grupa „Untouchable“ iz Bora, školica sporta i najmlađi borski fudbaleri, kao i predivne balerine baletske škole „Lujo Davičo“ iz Bora.


Građani Bora dugo nisu videli ovoliko pozitivne energije i ovoliko mladih i kreativnih, punih života ljudi na jednom mestu.


Prihod od prodatih karata namenjen je udruženju roditelja „Bebironče“, a kao pomoć pri izgradnji prvog „Avantura parka“ u Istočnoj Srbiji.
„Namera nam je bila da na časak otrgnemo naše sugrađane od svakodnevnice i problema i da zajedno pozitivnom energijom, mladošću i lepotom osvetlimo grad“-rekli su organizatori ovog događaja.


Sudeći po osmesima koje su izmamili, izgleda su u svojoj nameri uspeli.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !