);

SOSA KAO DEDA MRAZ

Bor, 31.12.2016.

Novogodišnji praznici su vreme darivanja.

deda mrazPravo je zadovoljstvo i sreća što i mi imamo našeg DEDA MRAZA koji svojim zlatnim darovima daruje Premijera a on kao dobar domaćin državnog budžeta napuni našem Sosi džakove poklona za borsku raju.

 

SOSA KAO DEDA MRAZ DELI MILIONE DINARA ILI OBEĆANJA

Sudeći po nadahnutim izjavama koje prenosi borska TV, Sosa će do kraja ove godine izmiriti mnoštvo nagomilanih dugova. Na različite adrese poslaće mnogo miliona a odakle mu ko bi to znao. Možda je njemu neki Deda Mraz dobacio koju vreću para a on kao svaki dobri dedica to samo preusmerio onima kojima duguje dugo i mnogo.

To je objašnjenje za sve koji veruju u Deda Mraza. Za one druge ovde je reč o milionima praznih obećanja po kojima je Sosa šire poznat i priznat. On je gostujući u jutarnjem programu TV Pink svoje, s brda s dola, izlaganje zaključio da treba da se pojačaju PR aktivnosti i da problemi RTB-a i loša slika u javnosti proističe iz nedovoljnog prisustva u javnosti. I eto odmah energične akcije.

Krenuo je od Pinka, reklo bi se kao svaka estradna zvezda koja drži do sebe. Ali, verovatnije je da se odlučio za Pink pre zbog činjenice da je procenio kako je u pitanju omiljena televiziji Premijera i naprednjaka, pa da je i njemu mesto na tom tv kanalu.

Kako je došlo do ove saradnje nismo sigurni, ali Sosa obično ne pita za cenu kada je promocija u pitanju. Kad već realno ne može da se sretne sa Premijerom (kako je sam priznao) onda bar da se javi preko televizije kojoj Premijer veruje i na kojoj je i sam vrlo često.

Ma „kud baš na Sv. Nikolu ovoga da puste“ bio je najčešći komentar ovog gostovanja, ali ni to nije slučajno. Sosa je želeo da čestita slavu onima koji, kao i on i Jovana sa Pinka, slave i da pojača istinitost svoje bajkovite i nerazgovetne priče. Neće valjda da laže na ovako velikog sveca? Drugi sigurno ne bi, ali za Sosu nismo sigurni. On ne propusti priliku da (pre)uveliča svoje uspehe, pa i da slaže ako je baš nužno ili ako će lepše da zvuči. Kako god, voditelj se lepo zabavljao dok je Sosa u samom studiju proizvodio silne tone bakra i brojao zelene dolare, pokušavajući da dočara njihovo dobijanje iz tvrdih stena. Želeo je da očara sve u studiju a naročito one pored ekrana, imajući na umu pre svih Premijera i vladu Srbije, kojima je ovo gostovanje na crveno slovo, bilo adresirano. Kakav je definitivno utisak ostavio ovaj majstor imrovizacija ili što bi Premijer rekao malverzacija za sada ne znamo a živo nas zanima, naročito sa aspekta Sosine javno iznete tvrdnje da se u RTB-u ne lažiraju rezultati. Ako je to tačno, onda je Premijer u krivu i ozbiljno je obmanuo javnost, jer je u nekoliko navrata baš on lično suprotno tvrdio.

Mi ipak verujemo Permijeru a za utisak možemo i sačekati, kad smo već za smenu čekali onoliko.

Nakon ovog Sosinog jutra na Pinku, sve je nekako „krenulo na bolje“. Očas posla su stvorene pretpostavke da RTB-e samostalno izmiruje svoje obaveze, depresija se probrazila u optimizam što se može videti iz pojačanog broja pozitivnih komentara na netu koji šalju Sosini piarovi. Čovek obećao na Pinku u krenuo u akciju. Treba popraviti poljuljani ugled RTB-a u javnosti. Mi mislimo da nam ne trebaju za to nove laži i prazne priče, niti novi piarovi (previše je i ovih starih), već će biti sasvim dovoljno da Sosa ode sa mesta generalnog direktora (u SO Bor) i sve će biti sasvim ok. On je za ovih osam godina od RTB-a napravio „mačku u džaku“ koju kako reče ministar Knežević niko neće da kupi.

Sosinu smenu sasvim ozbiljno najavljuje „Politika“ od 23.12. i to na naslovnoj strani. Verovatno neće biti smenjen i pozvan na odgovornost kako bi bilo normalno nakon svih malverzacija, mahinacija, lažiranja, laganja…..ali bilo kako bilo neka samo ide, pa makar i u profesionalni menadžment!

Mi mu sada preporučijuemo da se prijavi za emisiju „nikad nije kasno“ na TV Prva i tamo prmoviše svoje pevačke kvalitete, jer je ipak bolji pevač nego što je menadžer. Para ima sasvim dovoljno za nove estradne projekte a ovih dana će se dodatno raspevavati uz Topalka, koji je postao poznat i kao njegov lični pevač. Kažu ušao mu je u džep i ne izlazi a i što bi kada su njegovi džepovi puni onih zelenih dolara o kojima je pričao na Pinku.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !