);

Bor: Na -20 stigli da očiste i rejonske puteve

Bor, 11.01.2017.

Probijanje smetova na rejonskim putevima borskih sela Gornjane, Bučje, Luka i Tanda na -20.

Radnici JKP 3.oktobar iz Bora, jedino borsko Javno preduzeće koje je u ove zimske dane ispunilo sve prenete im obaveze. Na ovim niskim temperaturama pored kvalitetno pripremljenih ulica u gradu uhavatili su se u koštac i sa smetovima na rejonskim putevima borskih sela Gornjane, Bučje, Luka i Tanda.

Uspešno su juče probili smetove na pravcima Gornjana i Bučja a danas na pravcu Luke i Tande.

 

Svoju društvenu ogovornost i brigu o korisnicima ovo preduzeće je iskazalo i kao jedino uslužno preduzeće iz Bora koje je ispunilo sve odredbe  čl.92 stav. 3 Zakona o zaštiti potrošača koji kaže da se obavezuju JAVNA PREDUZEĆA, koja pružaju usluge od opšteg ekonomskog interesa, da formiraju KOMISIJE ZA REŠAVANJE REKLAMACIJA.

Da su trotoari i ulice u gradu prohodne uprkos nevremenu koje nas je zadesilo ovih dana možete videti na sledećim fotografijama.

Očigledno da se rukovotstvo ovog preduzeća ne plaši reklamacija na svoje usluge.

Opštinska uprava kao loš gazda opštinskom imovinom (vidi sliku opštinske zgrade) na kraju godine preduzetništva mnogim preduzetnicima poslala je čestitke za nepostojeće obaveza za gradsko gradjevinsko zemljište (za 2011, 2012, 2013) i to onima koji su svoja sredstva ulagali u izgradnju i kupovinu poslovnog prostora u Boru. Očigledno je da će i nakon ovih nameta mnogi lokali u Boru ostati prazni a preduzetnici preseliti svoje radnje van Bora. Oni i ne razmišljaju da mere zadovoljstvo uslugama koje pružaju, kao ni JKP Toplana koja je na -16 ostavila mnoge gradjane bez grejanja i prava na žalbu i umanjenje računa a ni Javno stambeno koje nema ni nameru da prima reklamacije na svoje usluge već sve svaljuje na predsednike kućnih saveta.

 

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !