);

Izaberi svoj TIM: Glasaj za CouchCoach za 4YFN

Beograd, Bor 12.01.2016.

Sportske događaje danas sve češće pratimo uz pomoć pametnih telefona. Beogradska kompanija razvila je novo ‘Second Screen’ iskustvo za ljubitelje košarke, ostvarivši svoje prvo partnerstvo sa regionalnom ABA ligom – pružajući korisnicima mogućnost da predviđaju poteze i da se takmiče.  Osnivači CouchCoach, Nenad Nikolin i prof. Bošk0 Nikolić svoja znanja i mladalačku ljubav prema košarci preneli su u virtualni IT svet.

U pitanju je mobilna aplikacija za Second Screen iskustvo koja ljubiteljima košarke pruža mogućnost da komentarišu utakmice, prate rezultat, predviđaju poteze – stavljajući sebe u ulogu „pomoćnih trenera“ koji se takmiče za poene sa drugim igračima. Ukoliko se predviđene odluke i potezi podudaraju sa onim koji su odigrani u toku meča, igrači dobijaju poene, rangirajući se na listi tokom meča.

 

Hteli bismo da Vas zamolimo da nas podržite na glasanju za Telefonica Open Future Global Race.

Na sledećem linku se može obaviti glasanje https://www.openfuture.org/en/contests/telefonica-open-future-global-race-39/postulations/couchcoach .

Mi smo jedini startap iz Srbije i regiona koji učestvuje a ako iza nas stanete Vi i šira zajednica možemo sigurno sakupiti dovoljan broj glasova da pobedimo.

Pobednik dobija mogućnost da se predstavi na 4YFN (Four Years From Now) https://www.4yfn.com/ koji se održava krajem februara u toku Mobile World Congress-a u Barseloni.

Dobili smo potvrdu da će nam u Barseloni biti omogućena prezentacija u Evroligi i ACB ligi.

Ovo je kompletna vest na srpskom  http://couchcoach.rs/news/podr%C5%BEite-nas-na-telefonica-open-future-konkursu

a evo i na engleskom http://couchcoach.xyz/news/support-us-telefonica-open-future-competition

Nikolin kaže da je aplikacija u ovom trenutku dostupna za preuzimanje na Android uređajima, pozivajući sve ljubitelje košarke da isprobaju ovu Second Screen aplikaciju i ostave svoj komentar na neki od predstojećih mečeva naše regionalne lige – kao i da glasaju za CouchCoach kako bi svoje omiljene klubove pratili i u evroligaškom delu takmičenja.

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !