);

Završen novogodišnji turnir u malom fudbalu – „Pelivan“ najbolja seniorska ekipa

18.januar, Bor

Tekst i foto: S.Ranđelović

Sinoć je u Ustanovi sportski centar Bor završen tradicionalni Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Na programu su bile finalne utakmice u sedam kategorija.

U kategoriji „Cicibana“ titulu pobednika osvojila je ekipa TIMOK – Naša kafana iz Zaječara , koja je posle boljeg izvođenja penala savladala MALI BOR, rezultatom 3:2. U regularnom toku utakmice rezultat je bio 0:0.
Kod „Mlađih petlića“ , takođe posle penala (2:1) najbolja je bila ekipa TIMOK – DOO NOVAKOVIĆ iz Zaječara koja je pobedila ekipau MALI BOR. U regularnom delu rezultat je bio 1:1.“ TV FIRA“ iz Zaječara je najbolja ekipa u kategoriji „Petlića“. U neizvesnom finalu oni su savladali ekipu BY BAJ rezultatom 1:0.
Ekipa „ĆAO ĆAO“ je u finalu „Pionira“ savladala „AUTO SERVIS KRISTAL“ sa 3:0, a u finalu „Kadeta“ u najboljoj utakmici večeri „MAMUTOVSKI MOBIL“ bio je bolji od DOO „NOVAKOVIĆ“ iz Zaječara rezultatom 4:3.
U kategoriji “ Veterana“ titulu je osvojio “ ABS Auto“ koji je bio bolji od „GRAFOMEDA“ ubedljivim rezuktatom 5:1.
U poslednjem meču turnira u kategoriji „Seniora“ videli smo veoma borbenu i kvalitetnu utakmicu između ekipa „PELIVAN“ i „KOLIBA“ koja je završena pobedom „PELIVANA“ od 3:2.

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !