);

Gde nestade klizalište?

Bor, 22.01.2017.

Šta se dešava sa klizalištem i skijalištem na Crnom Vrhu?

Veliki broj naših čitalaca postavlja nam pitanje: Zašto nema klizališta ispred Doma kulture? Šta se dešava sa skijalištem na Crnom Vrhu?

Veliko iznenadjenje borana krajem 2016. izazvalo je nepostavljanje klizališta ispred Doma kulture kada se temperatura spustila i ispod -15 stepeni celzijusa. Svi su očekivali njegov start početkom prvih radnih dana nove 2017.

Kako se bliži školski raspust velika su očekivanja školaraca da će proraditi bar za raspust.

Podsećamo nadležne u lokalnoj samoupravi da ako su u strategiji razvoja opštine napisali da je prioritet razvoj turizma u Bora, toga se i pridržavaju a ne da gledaju samo šta se dešava u RTB-u Bor i hvale se hotelom za koji im marketing radi i sam Premijer Vučić.

Podsećanja radi pogledajte dešavanja na borskom klizalištu iz ranijih godina kada je bilo mnogo manje snega a i temperatura bila oko nule:

Najmladji opsedaju klizalište

Klizalište radi za Novu godinu – besplatno

Javašluk koji vlada u borskom Javnom sektoru i lokalnoj samoupravi svakako nije razlog da najmladji u Boru ispaštaju nasposobnost borske rukovodeće „ELITE“ a opravdano je nezadovoljstvo gradjana na nemaran odnos prema opremi i objektima u koja su ulagana sredstva njihovih predaka i svih poreskih obveznika u opštini.

Hoće li i Klizalište i Žičara doživeti sudbinu objekata gradjenih SAMODOPRINOSOM 80-tih? (Borske pekare, Tržnog centra, ….)

Borski ljubitelji skijanja danas su prinudjeni da i pored kvalitetne žičare i staza na Crnom Vrhu kraj Bora, svoje zadovoljstvo traže na Kraljevici u Zaječaru, Babinom Zubu kraj Knjaževca i drugim destinacijama širom Srbije i Inostranstva.

BELA KRALJEVICA PREPUNA BORANA

Solarismediabor.rs

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !