);

Vuk Jeremić u Boru: Vlast nema rešenje za RTB Bor

Bor, 10.03.2017. Press Vuk Jeremićm; video: bor-sve.net

Jeremić: Vlast nema rešenje za RTB Bor

 

Bor dobro poznaje tiranina Blagoja Spaskovskog

„U Boru imamo tiranina, koji se zove gospodin Sosa, gospodin Blagoje Spaskovski. Uveren sam da ga poznajete daleko bolje nego ja. To je čovek koji je preživeo mnoge sisteme, promenio mnoge partije, svaki put umeo da se postavi tako da preživi i ostane na vlasti. Ja danas u Boru obećavam i dajem svoju reč da će država koju ja budem vodio tog čoveka staviti na svoje mesto“, istakao je Jeremić.

„Ako sud odluči da je to mesto iza rešetaka, biće iza rešetaka. On u Srbiju koju ja budem vodio neće biti na čelu RTB Bora, neće biti niko i ništa u ovom gradu“, poručio je Jeremić u obraćanju Boranima u sali bioskopa Zvezda.

Prilikom današnjeg obilaska Borskog okruga, kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić je izjavio da je RTB Bor, zbog načina na koji se vodi, na žalost jedan od simbola ekonomskog, privrednog, ekološkog i moralnog posrnuća Srbije i naglasio da će mu kao predsedniku jedan od prioriteta biti da pronađe strateškog partnera za RTB Bor.

„Imamo situaciju da vlast ne može da nađe rešenje za ovaj problem, već se razmera katastrofe prikriva na sve moguće načine – medijskom propagandom, uterivanjem straha, ali i kabadahijskim ponašanjem korumpiranog menadžmenta“, istakao je Jeremić.

„Od 2012. do danas finansijski gubici su utrostručeni, a svakodnevna krađa bakra i zlata se prikriva i prolazi nekažnjeno kroz direktno saučesništvo sa samim vrhom vlasti“, ukazao je Jeremić.

Jeremić je naglasio da će mu kada postane predsednik jedan od prioriteta biti da pronađe respektabilnog i solidnog strateškog partnera u svetu za RTB Bor.

„Moguće je RTB Bor preporoditi i to će biti moj prioritet, a svi oni koji su upropastili RTB Bor i koji su u tome bili saučesnici moraće da odgovaraju“, zaključio je Jeremić.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !