);

Bor: Nastavak predavanja o proroku Danilu

Bor, 13.03.2017.

BUDUĆNOST SVETA – ŠTA NAM DANAS MOŽE REĆI PROROK DANILO?

Danas, ponedeljak, 13. marta2017. godine, u 18 sati, u Narodnoj biblioteci u Boru, završava se ciklus od tri predavanja posvećenih tumačenju starozavetne knjige proroka Danila.

„Zvonimir Kostić Palanski  je kroz dosadašnja predavanja uveo slušaoce u čudestan svet drevnog Vavilona, otkrivajući simboliku sudbine čitavog čovečanstva u vremenima prošlim ali i u onim koja nailaze. Interesantna pitanja od strane auditorijuma svedoče o tome da je tema provokativna i inspirativna.

Pozivamo sve zainteresovane da u ponedeljak, u 18 sati, zajedno nastavimo sa izučavanjem Danilovih proročanstava u duhu hrišćanske poniznosti i zahvalnosti.“ Istakao je Prof Dr. Goran Golubović, organizator, domaćin i moderator ovog dogadjaja.

Kako ova knjiga govori o sudbini čovečanstva, uključujući i poslednja vremena, ona nas ima itekako čemu podučiti i danas, u ovo naše „postmoderno“ doba. Predavač je vrstan znalac ove problematike, prevodilac, vajar, književnik i doktor teologije – Zvonimir Kostić Palanski iz Niša.

Ulaz je slobodan.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !