);

Borska reka – Zagadjenje veka

Bor, Zaječar, 17.03.2017.

Naučna i stručna javnost Zaječara okupljena oko Društva inženjera i tehničara u prepunoj sali grada sa velikim interesovanjem pratila je izlaganje mlade doktorantkinje Tehničkog fakulteta u Boru, Sanele Božinović. Intrigantna tema a istovremeno izuzetno aktuelna pogotovu danas kada gradjani postaju svesni neophodnosti očuvanja životne sredine i potrebe za upravljanjem vodnim resursima.

1. „Ekologija i zaštita čovekove okoline – Borska reka zagađenje veka“ – autorke Sanele Božinović, – Tehnički fakultet Bor

CSConect Bor – OCD Društvo mladih istraživača i Gradjanska čitaonica Evropa iz Bora koje deluju u oblasti životne sredine aktivno su uzele učešće na Tribini u Zaječaru, a posebno je značajan dogovor o nastavku saradnje i zajedničkom delovanju na podizanju svesti i promovisanju novih tehnologija u IT i Ekologiji.

Interesovanje pojedinih zaječarskih stručnjaka izazvala je mogućnost da svoje stručne radove objavljuju u časopisu EMIT izdavača Gradjanske čitaonice Evropa čiji će sledeći broj biti promovisan na Arhimedesu, Medjunarodnoj izložbi inovacija u Moskvi, Rusija.

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !