);
Breaking News

20. Arhimedes u Moskvi u znaku Srbije

Bor, Negotin, Beograd 22.05.2017

Srebrna medalja i veliki broj priznanja mladom privredniku Bojanu Radovanoviću iz Negotina na 20-tom Moskovskom Salonu pronalazaka, inovacionih tehnologija i robnih marki „Arhimedes 2017“ koji je u Moskvi održanom od 16.-19. maja 2017. godine.

Inovacija i Bojanov pronalazak izazvao je veliko  interesovanje vojnih stručnjaka Rusije svojim unapređenjima i zaslužio specijalni poziv za učešće na Sajmu vojne opreme krajem Avgusta u Moskvi“ rekao je za naš medij Mirko Mitić, predstavnik Arhimedesa za Srbiju i vodja naše delegacije na ovogodišnjoj svetskoj prestižnoj smotri smeštenoj na preko 3000 M2 u Sokolnik ekocentru.

Medju 210 izlagača iz preko 30 država zapaženo mesto ima i naučno stručni časopis EMIT www.emit.kcbor.net izdavača Gradjanske čitaonice Evropa iz Bora i KOMPJUTER CENTRA BOR na 20-tom Moskovskom Salonu pronalazaka, inovacionih tehnologija i robnih marki.

Časopis EMIT privukao je pažnju Ruske akademske zajednice a posebno Volgogradskog državnog univerziteta, obzirom da je rektor Prof. Dr. Yourij bio gost urednik specijalnog broja No. 4 vol. 4

Nova Moskva:

 

Share

Оставите одговор

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !