);

Tribina: RTB PONOVO USPEŠNA I PROFITABILNA KOMPANIJA U SRBIJI

Bor, 18.10.2017.

Tribina i javna debata, održaće se kao panel diskusija eksperata i stručnjaka iz Bora i diaspore na javnoj tribini 20.oktobra u Narodnoj Biblioteci u Boru u 18 časova na temu:
RTB PONOVO USPEŠNA I PROFITABILNA KOMPANIJA U SRBIJI
Medju šestoro uvodničara na tribini su i trojica Prof Univerziteta ,entuzijasta i  proverenih borskih stručnjaka iz diaspore, oni koji su ovde rođeni i nekada radili u Boru ( Prof.dr. Borislav Dačić, Prof.dr. Vladimir Krstić, Prof.dr. Rade Mihajlović) .
Uvodničari će u panel diskusiji u drugom delu Tribine odgovarati na pitanja kao i komentarisati predlog projektnog paketa, pod istim nazivom koji ima sama tribina, koji je 26 Jula 2017, podnešen Premijeru Vladi i njenim resornim ministrima za: rudarstvo i energetiku, privredu, zaštitu životne sredine, inovacije i tehnološki razvoj i ministru za fanasije.
Kompletni predlogu projektnog paketa, sastavljen od sedam podprojektnih dokumentata je od 26 Jula 2017 i javni dokument na sajtu www.kipiroobor.com buduće kompanije KIPIROO Bor LTD koja je u konstituisanju. U podnešenom predlogu projektnog paketa elaborirani su relevantni aspekti neophodne tehničko- tehnološke, proizvodne, ekološke i finansijski konsolidacije održivog obima proizvodnje u RTBu.

Оставите одговор