);
Breaking News

Bor: 6. Festival nauke – TNT2017

Bor, 01.11.2017.

ПОЗИВ ЗА ПОСЕТУ ШЕСТОМ ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ У БОРУ

ТИМОЧКИ НАУЧНИ ТОРНАДО- ТНТ 2017

Друштво младих истраживача Бор, Технички факултет у Бору, Техничка школа Бор, Основна школа „3. октобар“ Бор, Регионални центар за таленте Бор, Музеј рударства и металургије Бор и удружење „Вилаж“, као организатори фестивала науке позивају Вас да посетите шести Фестивал науке у нашем граду, који организујемо поводом обележавања Светског дана науке у програму Еколошких дана Бора 2017.

Свечано отварање фестивала пригодном позоришном представом ученика основне школе „Десанка Максимовић“ из Зајечара организујемо у петак 3. новембра 2017. у 18,00 у Музичкој школи у Бору.

У оквиру Шестог Фестивала науке „Тимочки научни торнадо“, у суботу 4. новембра 2017. године, у целокупном простору  школе „3. октобар“ у Бору, од 10,00 до 14,00 часова биће организовано преко 300 различитих научних програма у циљу промовисања природних и техничких наука код деце и младих, буђења интересовања за ове науке и представљања науке на занимљив и привлачан начин. Уједно ову манифестацију организујемо и као део програма професионалне оријентације како би ученицима скренули пажњу и на могућности које пружају природне и техничке науке, као и у циљу промовисања концепта одрживог развоја.

Позивамо Вас да дођете, погледате демонстрације и презентације и вашим присуством пружите подршку оваквој партнерској манифестацији.

Учесници фестивала су ученици, наставници, студенти и стручњаци преко 30 инстиутуција из Бора, Тимочког региона и шире а фестивал се реализује уз подршку Министарства омладине и спорта, Министарства заштите животне средине, Центра за промоцију науке Србије и ДОО Ракита.

Организатори Фестивала науке

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama