);
Breaking News

Promocija časopisa VUK

Bor, 29.11.2017.

U Narodnoj biblioteci u Boru, održana je promocija časopisa „Vuk“, školskog lista učenika i nastavnika OŠ „Vuk Karadzić“, koji beleži šestu godinu postojanja.


Pred mnogobrojnim gostima, nastavnici ove škole pokušali su da što bolje predstave ovaj časopis, kao i samu školu i dostignuća učenika.

U sklopu programa mogla se čuti poezija i proza, više muzičkih numera, razgovor sa bivšim učenicima ove škole, kao i sa nastavnicima škole, sadašnjim i bivšim. Puno talenata na jednom mestu i očigledna bliska saradnja između učenika i učitelja u stvaranju ovog časopisa su bili glavni uzročnici pozitivne atmosfere, koja se mogla osetiti u prostoriji.

Povodom obeležavanja Dana škole, bio je raspisan i literarni konkurs za učenike mlađih i starijih razreda svih osnovnih škola u Boru, pa su ovom prilikom dodeljene i prigodne nagrade.

Nagrade na literarnom konkursu: I mesto Aleksandra Stevanović IV razred- „Dušan Radović“ II mesto – Isidora Strainović II razred „Vuk Karadžić“ III mesto Miljana Stamenković III razred „Sveti Sava“

Za starije razrede: I mesto Anđela Radisavljević VI razred „Vuk Karadžić“ II mesto Milena Jevremović „Sveti Sava“ VI razred III mesto Željana Stankovski V razred „Branko Radičević“

 

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !

Skoči na traku sa alatkama