);

POKRET ZA NOVO DOBA – DRUGI NA LISTI

Bor, 31.01.2018. Izbori

Civilni sektor u Boru izlazi na lokalne izbore zakazane za 04.03.2018. u više kolona.

Danas je potvrdjena  lista POKRETA ZA NOVO DOBA – ZORAN PETROVIĆ PETRAŠ koju je uz 410 potpisa sinoć predala istoimena grupa gradjana.

PokretZaNovoDoba

Pokret za novo doba je organizacija civilnog društva koja okuplja mlade stručnjake koji svojim znanjem i zalaganjem već pune 4 godine rade na razvoju lokalne zajednice.

Organizacija  je razvrstana u više resora bitnih za razvoj opštine koje vode mladi stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, turizma, zaštite životne sredine, omladine, sporta, a kojima logistiku pružaju afirmisani i priznati stručnjaci.

Princip rada organizacije je da svako od koordinatora pri učlanjenju mora najpre da prouči sve opštinske dokumente vezane za oblast čiji je koordinator,  da analizira stanje i ispita potrebe ciljne grupe, a nakon toga da napravi strategiju razvoja na osnovu koje će se kasnije boriti za date ciljeve.

„Suočeni sa realnošću da je politički uticaj bitan za razvoj lokalne zajednice odlučili smo da se sa svojim programom predstavimo građanima Bora i izađemo na lokalne izbore, a sve u cilju ostvarivanja boljih uslova za rad i razvoj borske opštine.“ – izjavio je Zoran Petrović PETRAŠ nosilac liste.

Оставите одговор