);

Saopštenje koalicije MI ILI ONI

Bor, 06.03.2018. Saopštenje sa KZN MI ILI ONI

ДРАГЕ БОРАНКЕ И БОРАНИ, ПОШТОВАНИ БИРАЧИ,

ХВАЛА СВИМА ВАМА КОЈИ СТЕ  СВОЈ ГЛАС ДАЛИ  НАШОЈ ЛИСТИ- МИ ИЛИ ОНИ! УЈЕДИЊЕНИ ЗА БОР!

ХВАЛА ВАМ ЗА ПОДРШКУ КОЈУ СТЕ НАМ У ОВИМ НЕМОГУЋИМ ИЗБОРНИМ УСЛОВИМА  ПРУЖИЛИ!

Није било лако у Бору и околини ових дана, ни нама, а пре свега Вама! Вршени су притисци, уцене, претили су Вам отказима, деградацијом на послу, смањењем плата, обећавали су запослења незапосленима, помоћ немоћнима, некима од  вас да  очисте снег ако гласате за њих?!

Возила Јавних предузећа су током изборне кампање стављена на располагање актуелној власти. Тражићемо одговорност руководилаца ових предузећа!

Поштовани суграђани, сами сте сведоци свега шта се дешавало. Да ли да споменемо десетине џипова без таблица, или са њима, довођење армије људи са стране да Вас „убеђују“, односно присиљавају да гласате за њих…и сами сте видели и доживели све то!

Тражимо оставку начелника ПУ у Бору, јер је дозволио да велики број лица са возилима без регистарских ознака пред и на сам дан избора окупирају град и села преузму ингеренције полиције. Тражимо оставку, јер ништа није учињено да се омогући несметано одвијање изборног процеса. Напротив! Није се деловало и поред позива органима реда и писаних обавештења, пријава!

НН лица су плаћали гласове, делили пакетиће, чекало се у реду за две-три хиљаде динара за глас, пар конзерви.. Већ сутра ће се то потрошити, појести, закрпити рупе, а њих ћемо сви трпети много дуже од тога.  И вас и нас чека отрежњење и исти проблеми као и до сада, или много већи!  15000 динара исплаћених у изборној тишини незапосленим лицима преко Центра за социјални рад је посебан вид злоупотребе. Та изненадна брига за незапослене је такође селективно одрађена. Зато позивамо и остале незапослене грађане који нису добили та средства да своје право остваре преко Центра за социјални рад.

Александар Вучић, и поред набројаних чињеница, каже да су ови избори били фестивал демократије. Оптужује опозицију за притиске. Ово је очигледан пример безобразлука и бахатости. Џелат се покушава претворити у жртву! Куда то води?

Ана Брнабић каже да је циљ Владе стварање модерне државе!?

Апелујемо на оне који нису задовољни овим стањем, а овога пута нису остварили своје бирачко право, да се укључе у заштиту слободе и Бора. Преко 20 000 грађана то право није искористило.

Борба за слободу говора и избора траје непрекидно! Нажалост, некада то споро иде и креће из почетка, али Ви сте доказ да увек има наде, да вера није у сили, него у мудрости!

Медијска слика у Бору показује да је циљ власти апсолутна контрола свих дешавања. По мери и жељама једног човека!

Зато, још једном, хвала Вам  на подршци коју сте нам пружили, и останите на путу праведности!

Оставите одговор