);

Igaming industrija otvara nove mogućnosti zaposlenja

Bor, 23.03.2018. Petra Cvetanovic 

Kao novija industrija u 21. Veku IGaming je bez obzira na godine već počeo da ruši rekorde svojim ciframa. Naime ekonomije Hong Konga i Malte su uspele da udvostruče svoja primanja baš zahvaljujući ovoj industriji. Kako posao raste tako raste i potreba za novim kadrovima, ali gde se informisati i koje poslove možete naći baš ovde nije tako lako saznati. Hajde da vam pomognemo.

Gibraltar, Malta i Ujedinjeno Kraljevstvo su trenutno najveći Hubovi, pa ako ne želite da radite od kuće, budite spremni za realokaciju. Ukoliko bi ste ipak ostali na balkanu MZT trenutno predvodi igru, pa je moguće priključiti se i njima. Novotvorena kancelarija u Zagrebu već je počela da skreće pažnju evropske javnosti.

Jedna od glavnih pozicija koju možete naći u ovoj industriji jeste Customer Support. Bilo da je to online, offline ili VIP support, ove pozicije su glavni kontakti koje kazino ima sa svojim mušterijama pa su shodno tome zahtevne I dobro plaćene.

Sledeća pozicija koju bi smo napomenuli jeste Menadžer Operacija. Ovo je pozicija koja održava ceo sistem u živoru a uloge mogu biti različite. Prva jeste otkrivanje prevaranata I odražavanje pravila Sistema. Provera godina igrača i legitimitet plaćanja su glavne obaveze osobe na ovoj poziciji. Sledeći je Sports Trader. U ovoj ulozi će te morati da postavljate verovatnoće kladjenja i odlične analitičke i matematičke veštine su obavezne. Ova uloge je sota dinamična i zahteva praćenje svih trendova iGaminga.

Marketing, kao I svaka industrija, i ovoj treba dobra marketing strategija kako bi privukla targetovane klijente. Bilo da ste na poziciji menadžera za socijalne medije, SEO ili outreach, morate znati da konkurencija svakim danom sve više raste. Zato su ove poziciji jedna od važnijih od kojih zavisi i cela profitabilnost kazina.

Neke od ostalih funkcija uključuju IT support, Finansije, Legalnost, razvijanje proizvoda…

Koju god poziciju izaberete, definitvno će te naučiti mnogo novih stvari s obzirom da se iGaming zasniva na inovacijama. Puno Sreće i za dodatna pitanja obratite nam se u komentarima.

Оставите одговор