);

Bor: Zaštiti da zaštitim

Bor, 06.07.2018.

U Boru je održan mini koncert ekipe „Vremeplova“ u znak  podrške donošenju Zakona Roditelj – Negovatelj. Prisutni su mogli da uživaju u muzici, da pročitaju sa flajera o kampanji, da se zaslade slatkišima i dobiju nalepnice na kojima je logo kampanje.

Kampanja se zove Zaštiti da zaštitim, Pomozi da pomognem, počela je iz Bora, a trenutno broji 40 gradova Srbije u kojima se odvija. Zelim da se zahvalim Vremeplovu, udruženju Glasno za omladinu, Maxiju, Mega grillu i svim gradjanima koji su ostavili dobrovoljni prilog. Na ovaj način se finansira štampa promo materijala i u svim ostalim gradovima.“- rekla je Irena Živković, predsednik udruženja Izbor postoji, koje je i pokrenulo kampanju.

Zakon Roditelj – Negovatelj se traži vec šestu godinu, a podrazumeva da roditelji dece sa teškim oboljenjima ili teškoćama u razvoju dobiju republički minimalac i radni staž, kao način da u starosti dobiju i pravo na penziju i da im budućnost bude manje neizvesna. Akcija se vodi i na društvenim mrežama sa haštagom   #ZastitiDaZastitim #PomoziDaPomognem

Share

Ostavite odgovor

×

Klik Like Facebook i budimo u stalnom kontaktu !