);

BICIKLOM OKO SVETA – Snežana Radojičić

Bor, 21

Svetski cikloturista u Boru – BICIKLOM OKO SVETA

Snežana Radojičić, poznati pisac i biciklista, održaće 21. oktobra od 19 časova tribinu u Domu omladine u Boru na kojoj će svim prisutnima predstaviti dogodovštine sa tura koje je ispedalala na svom bajsu, odnosno dogodovštinama na svom putu biciklom kroz Tursku, Kinu, Japan, Rusiju, Severnu Koreju, Južnu Koreju, Rumuniju i mnoge druge zemlje sveta (više do 55.000km)

Snežana će, tom prilikom, u Boru predstaviti i svoju novu knjigu nastalu tokom putovanja po najzatvorenijoj zemlji sveta:

Severna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una

Koliko je teško otići u Severnu Koreju? Da li je bezbedno? Kako se dobija viza? Ko su vodiči – agenti ili turistički poslenici? Kome se sve klanja i zbog čega? Pravila ponašanja, pravila fotografisanja, ostala pravila… Pjongjang – Potmekinova sela ili metropola? Putovanje po unutrašnjosti zemlje. Propaganda vs. istina. Jugoslavija i Koreja. Kontakti sa stanovništvom. Deca u Severnoj Koreji, sistem školstva, indoktrinacija ili…? Nepoznate prirodne lepote Koreje. San o reunifikaciji, početak pregovora Kim Džong Una i Donalda Trampa, uništavanje nuklearnog postrojenja na severu zemlje…

Odgovori na ova pitanja očekuju vas na tribini na kojoj ćete moći kupiti ovo najnovije Snežanino izdanje po ceni od 1.800 dinara.

ULAZ BESPLATAN

Lokacija Doma omladine: Đorđa Vajferta 11. Bivša zgrada Turističkog saveza (TS-a), preko puta Union MZ-a.

Snežanin blog: http://www.snezanaradojicic.com/blog/

Оставите одговор